Nova Puma

Nova Puma

Prihaja nova Ford Puma

Zasnovana tako, da vam pomaga, da kar najbolje izkoristiti hiter in dinamičen tempo sodobnega življenja.

Z inovativno "človeko-centrično" zasnovo, krepko zunanjostjo SUV in prefinjenim hibridnim pogonom: nova Ford Puma ne išče vaše pozornosti, ampak jo potihem zahteva.

Nova Ford Puma prihaja v začetku 2020.

Tehnologija, ki vožnjo spreminja v veselje

Ford Puma ima vrsto inovativnih funkcionalnosti, namenjenih izboljšanju užitka v vožnji. Kot so izbirni načini pogona in Ford Co-Pilot360, impresiven nabor tehnologij za pomoč vozniku, ki skupaj pomagajo pri upravljanju pospeševanja, zaviranja in celo krmiljenja. Med njimi so prilagodljiv tempomat, sistem za preprečevanje naleta in pomoč za ohranjanje voznega pasu, ki so pozorni na cesto pred vami in vas opozarjajo na morebitne nevarnosti.

Motorji v koraku s časom

Nova doba čistejših hibridnih električnih vozil je tu in Ford Puma uteleša novo Fordovo smer. Ponudba novih naprednih hibridnih in bencinskih motorjev EcoBoost v novi Pumi bo navdušila. Motorji zagotavljajo izjemno zmogljivost, skupaj z izjemno varčno porabo goriva in občutno nižjimi emisijami CO2 kot drugi konvencionalni, nehibridni motorji.

Popolna zaščita v in izven avtomobila

Od opozarjanja na morebitne nevarnosti trčenja do pametnih sistemov, ki vam pomagajo ohranjati oprijem in stabilnost: vaša varnost je naša skrb. Zato je Ford Puma opremljena s pametnimi tehnologijami pomoči, ki so oblikovane tako, da vas, vašo družino in druge udeležence v prometu ohranjajo varne.

Pametno uporabljen prostor

Sodobno življenje pogosto zahteva zelo prilagodljiv pristop k temu, kako porabite prostor v vozilu. Z najbolj iznajdljivo zastavljenim tovornim prostorom v razredu, Ford Puma sledi temu načinu razmišljanja.

Poleg privlačne in mikavne prezence je Pumina lepo oblikovana zunanjost združena s premišljeno funkcionalnostjo. Zagotavlja vsestranskost na vsakem koraku.