5 let jamstva. Brez omejitve kilometrov.

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Prostor za celotno ekipo

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI FURGON

Za delo, ki ga obožujete

FORD TRANSIT CONNECT

Varen povsod. Tudi na samem.

FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

S prefinjenim novim videzom, posodobljeno notranjostjo in naprednejšo tehnologijo kot kdaj koli prej.

Trdnost, vzdržljivost in uporabnost blagovne znamke Transit še vedno ostajajo v funkcijah, vključno z domiselno pregrado za obremenitev in prilagodljivim sovoznikovim sedežem. Z možnostmi kratke in dolge medosne razdalje, ki zagotavljajo prostornino tovora do 3,6 m³, nosilnost do 982 kg in oblike karoserije, ki vključujejo tako kombi furgon kot furgon. Transit Connect je opremljen z dragocenimi tehnologijami za pomoč pri vožnji, druge pa pomagajo ohranjati voznike povezane in prostoročne; za pomoč pri nadzoru in spremljanju njihove hitrosti.

Tehnologija je izboljšala tudi porabo goriva in zmanjšala emisije.

FURGON

Prostoren, dobro razporejen in zelo funkcionalen: prtljažni prostor ima pregradni del polne višine (zastekljen ali nezastekljen) in izbiro dveh ali treh sedežev v kabini. Drsna stranska tovorna vrata in simetrična zadnja tovorna vrata so standardna. Poleg tega lahko izberete tudi zastekljena zadnja dvižna vrata z možnostjo pranja/brisanja in ogrevanja.

KOMBI FURGON

Poleg dveh sedežev v prvi vrsti ima kombi furgon dodatno vrsto treh sedežev za njima. Premična mrežasta pregrada varno loči drugo vrsto sedežev od prtljažnika.

OGLEJTE SI KAJ ZMORE TRANSIT CONNECT

KAJ GA NAREDI DRUGAČNEGA

Poglavitne lastnosti

POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA

Ne glede na to, ali imate en kombi ali upravljate floto do petih, aplikacija FordPass Pro odklene njihovo pametno stran. FordPass Pro, zasnovan posebej za poslovna vozila, s funkcijami, kot sta SecuriAlert in Vehicle Health Alerts, vam pomaga ohranjati kombije na cesti, vaš tovor varen in vaše podjetje v tem povezanem svetu.

Storitev še ni na voljo na slovenskem trgu.

FORD ECOBLUE DIESEL

Naši dizelski motorji navdušujejo s svojo prefinjeno močjo in vrhunsko učinkovitostjo. Ne glede na to, ali je vaš Transit Connect na mestnih, primestnih cestah ali na dolgih vožnjah po avtocesti, je njihov gladek prenos navora neprecenljiv na klancih ali pri prehitevanju.

DOLG TOVOR? IMAMO REŠITEV

Prevažajte predmete do 3,0 metrov dolžine v kombiju L1, zahvaljujoč pametni opcijski pregradni steni. Modeli L2 lahko sprejmejo 3,4 metra dolge predmete.

PARKIRNI POMOČNIK

Active Park Assist vas lahko usmeri na vzporedna ali pravokotna parkirna mesta. Enostavno pritisnite gumb in senzorji tega inovativnega sistema poiščejo ustrezen prostor, ko se peljete mimo. Nato samodejno krmili v vašem Transit Connectu. Vse, kar morate storiti, je, da upravljate plin, prestave in zavore (po navodilih na zaslonu in zvočnih signalih). 

VARUJE VAS IN VSE OKOLI VAS

Pomočnik pred trčenjem zazna vozila in pešce na cesti pred vami ali tiste, ki bi lahko prečkali pot vašemu kombiju, in vas opozori na njihovo prisotnost. Če se ne odzovete, sistem samodejno zavira. Ta tehnologija je zasnovana tako, da zmanjša resnost nesreč ali da se jim v celoti izogne, in deluje pri hitrostih do 80 km/h.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.