LASTNOSTI ZNAMENITEGA BRONCA

IZJEMNA UČINKOVITOST
SISTEM ZA UPRAVLJANJE Z RAZLIČNIMI TERENI
Z različnimi razpoložljivimi načini vožnje bo vaš novi Bronco kos prav vsakemu terenu. Izbirate lahko med kar 7 načini vožnje: sand, slippery, baja in rock crawl ter mud ali ruts.
ELEKTRONSKO NADZOROVAN ŠTIRIKOLESNI POGON
Broncov inteligentni 4x4 sistem konstantno prilagaja gonilno silo prednjih koles in tako zagotavlja optimalni navor in maksimalni nadzor v vseh terenskih razmerah.
POMOČ PRI ZAVIJANJU NA ZAHTEVNEM TERENU
Z asistenco pri zavijanju se vaš novi Bronco z lahkoto spopade z vsakim terenom. Asistenca pomaga zmanjšati radij zavoja do 40%, Bronco pa bo od tal oddaljen kar 262 milimetrov.
POZICIJSKO OBČUTLJIVO VZMETENJE
Bilstein™ pozicijsko občutljivo vzmetenje zagotavlja nadzor in stabilnost tudi pri vožnji na najbolj zahtevnih terenih. Vključuje edinstveno funkcijo odklopa prednjega stabilizatorja.
BRODENJE PO VODI
Z novim Broncom boste brez težav prečkali poplavljeno cesto ali reko. Z impresivno globino do 800 milimetrov je Bronco res vrestranski pomočnik pri prečkanju vode.
POGONSKI SKLOP
Povsem novi Bronco vas bo navdušil z izjemno zmogljivim 2,7 litrskim twin turbo motorjem. Poleg tega ga odlikuje tudi 10 stopenjski samodejni menjalnik, ki zagotavlja vrhunsko terensko zmogljivost.
EDINSTVEN DIZAJN
ODSTRANLJIVA STREHA
Broncova streha se hitro in z lahkoto odstrani. Tako boste lahko v hipu uživali v čudovitih pogledih.
ODSTRANLJIVA VRATA
Tudi Broncova vrata lahko snamete in shranite v prtljažni prostor. Idealno, da se zlijete z okolico. 
EDINSTVEN DIZAJN
Izjemno oblikovan, opremljen z zaobljenimi LED žarometi. To je nezgrešljivi Bronco.
OPREMITE GA PO SVOJE
Odkrijte pestro ponudbo dodatne opreme, ki bo popestrila vašega novega Bronca. 
IKONIČNI DETAJLI
Odkrijte Broncovo dediščino - simbol konja, ki bo vašega Bronca naredil še bolj edinstvenega.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA
SYNC4 Z 30,5 CENTIMETERSKIM ZASLONOM NA DOTIK
Kar 30,5 centimetrov velik zaslon na dotik ali glasovni ukazi. Uporabite, kar vam je ljubše in poslušajte glasbo, upravljajte z mobilno napravo ali navigacijo in v hipu boste imeli cel svet na dosegu roke.
OZVOČENJE B&O
Poslušajte glasbo z Broncovim Bang & Olufsen zvočnim sistemom z 10 zvočniki.  Vaša najljubša skladba še nikoli ni zvenela tako dobro. 
360 KAMERA
Popoln pregled nad Broncom vam zagotavlja, da ste vedno seznanjeni s predmeti v okolici.  Pomaga tudi pri vožnji na zahtevnem terenu, kjer boste lahko pravočasno zaznali ovire v naravi. 
VARNOSTNI PAKET
Varni na cesti in izven nje. Vključuje prilagodljivi tempomat, opozarjanje na menjavo voznega pasu z asistenco, sistem za preprečevanje trčenja pri višjih hitrostih in samodejno preklapljanje med dolgimi in zasenčenimi žarometi.
UDOBJE IN PRIROČNOST
ELEKTRIČNO POMIČNI OGREVANI SEDEŽI IZ USNJA
Broncovi električno nastavljivi prednji sedeži obrobljeni z usnjem bodo poskrbeli za nepredstavljivo udobje, ne glede na to, kje ste.
OGREVAN USNJEN VOLANSKI OBROČ
Naj vam hladne dlani ne preusmerjajo pozornosti stran od ceste. Z Broncovim ogrevanim volanskim obročem bo to le še del preteklosti. 
DODATNE INFORMACIJE