Novi Ranger

Novi Ranger

Še bolj učinkovit in pameten

Novi Ford Ranger je narejen, da opravi svoje delo. Z več tehnologijami kot kdajkoli prej vam najbolje prodajani pickup v Evropi pomaga, da tudi vi delate pametneje. Napredni sistemi, vključno s prepoznavanjem prometnih znakov, sistemom za vzdrževanje voznega pasu in parkirnimi senzorji, izboljšujejo vašo vozno izkušnjo in povečujejo samozavest v vožnji. Medtem ko sistem za pomoč pri speljevanju v klanec, nadzor spusta in aktivna pomoč pri parkiranju pomagajo ohraniti nadzor v vseh pogojih.

Zgrajen za zmogljivost. Oblikovan za udobje.

Napredni inženiring in najkakovostnejši materiali prinašajo notranjost, ki je robustna in trda. Ustvarjena za vse zaše potrebe, bo poskrbela za dovolj velik tovorni prostor, med drugim pa zagotovila udobje, kot bi se vozili v osebnem avtomobilu.

Moč, učinkovitost in prefinjenost

Novi Ford Ranger je zasnovan tako, da težja dela opravlja bolje in učinkoviteje. Izbirate lahko med vrsto zmogljivih novih motorjev, ki do potankosti izkoristijo vsako kapljico goriva. Poleg tega so opremljeni z novim naprednim menjalnikom, ki se brez težav prilagaja spreminjajočim se pogojem in terenom. Z vrsto uporabnih tehnologij, vključno z Auto Stop-Start in potovalnim računalnikom, je to robusten pickup, ki brez truda združuje možgane in mišice.

Najnaprednejša varnostna tehnologija

Novi Ford Ranger vključuje vrsto pametnih sistemov za zaščito vas, vaših potnikov in drugih udeležencev v prometu. Nekatere tehnologije, kot je pomoč pred trkom, zmanjšujejo verjetnost, da se nesreča zgodi. Druge, vključno z zračnimi blazinami, pomagajo zmanjšati resnost prometne nesreče, če do te sploh pride. Vozilo je opremljeno tudi z naprednimi varnostnimi sistemi, ki vam omogočajo brezskrbnost pri shranjevanju vašega orodja ali tovora.

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Ko gre za novi Ford Ranger, številke govorijo zase. Keson ima nosilnost 1 tono in lahko vleče do 3500 kg. Dvig od tal je 237 mm in brez truda prehaja preko voda do 800 mm globine. Pravzaprav je bil vsak vidik nagrajenega vozila natančno zasnovan za vsestranskost, zanesljivost in zmogljivost.