Zmagovalen na vseh terenih.

Popolnoma novi Ford Ranger Raptor

Nepremagljiv.

Popolnoma novi Ford Ranger Raptor

POPOLNOMA NOVI FORD RANGER RAPTOR

Pripravite se na povsem novi Ford Ranger Raptor: ultimativni poltovornjak s pogonom 4x4 znamke Ford Performance v Evropi.

Ford Rangerji so znani po svoji vzdržljivosti. Popolnoma nov Raptor naslednje generacije je najzmogljivejši doslej. Opremljen z bencinskim motorjem V6 z dvojnim turbopolnilnikom EcoBoost, naprednim vzmetenjem z blažilniki Fox in ekstremnim načinom vožnje "Baja". Vozilo, pri katerem gre zgolj za zmogljivost.

SPOZNAJTE NOVEGA KRALJA

MOČ IN ZMOGLJIVOST

Povsem novi Ranger Raptor je na voljo z izbiro dveh izjemnih motorjev: povsem novim 3,0-litrskim bencinskim motorjem EcoBoost V6 z dvojnim turbo polnilnikom in 2,0-litrskim dizelskim motorjem Bi-turbo EcoBlue (model bo na voljo v letu 2023).

NE GLEDE NA PODLAGO

Popolnoma novi Ranger Raptor z načinom Baja takoj prilagodi nastavitve vozila za visoke hitrosti tudi na zahtevnih terenih. 

VZMETENJE FOX

Povsem novi Ranger Raptor je ultimativni terenec. Njegovi izjemni blažilniki Fox lahko absorbirajo skoraj vse. Tudi sipine. 

PRESTIŽNA NOTRANJOST

Notranjost povsem novega Rangerja Raptorja je deležna obsežne prenove z novim voznikovim digitalnim vmesnikom in značilno notranjo opremo z logotipom Raptor.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.