SERVISNI INTERVALI

Da svojega Forda ohranite v najboljšem stanju in se tako izognete dragim popravilom, ga morate redno servisirati. S tem pa si boste zagotovili tudi dodatno brezskrbnost in garancijo, vaše vozilo pa bo ohranilo visoko vrednost.

Servisni intervali za posamezne Fordove modele nastopijo glede na prevožene kilometre oziroma pretečeno časovno obdobje, odvisno kateri od pogojev nastopi prej.

Servisno vzdrževanje

Natančna vsebina servisnega vzdrževanja se razlikuje glede na model vozila, starost  in na način uporabe vozila. Podroben načrt predpisanih servisnih intervalov vam je na voljo pri vašem pooblaščeno prodajno-servisnemu centru ali na spodnji spletni strani.

Kaj prinaša redno vzdrževanje

Brezskrbnost
Veljavna garancijska upravičenost
Ohranjanje vrednosti vozila ob nadaljnji prodaji

Obenem pa lahko pričakujete tudi:
Visoko konkurenčne izdelke in servisne ponudbe
Hiter in ustrezen termin
Točno ceno za dogovorjeno delo
Ustrezen čas, v katerem prevzamete vaš avtomobil
Podrobno pojasnilo računa in opravljenega dela

Kako do servisa?

Vaš lokalni pooblaščeni Fordov serviser vam bo z veseljem pomagal odgovoriti na vsa morebitna vprašanja glede servisiranja in rezerviral termin za servisiranje vašega vozila. S pomočjo spodnje povezave ugotovite svojega najbližjega pooblaščenega Fordovega serviserja.

Zakaj izbrati servis Ford

Kot vsako drugo vozilo tudi vaš Ford potrebuje redno servisiranje, s katerim ga vzdržujete v najboljšem stanju in mu ohranjate visoko vrednost. Samo pooblaščeni Fordovi serviserji imajo za Forde izšolane tehnike, Fordova specialna orodja in najsodobnejšo računalniško diagnostično opremo posebej prilagojeno vašemu Fordu.

Obenem ste upravičeni do pomoči na cesti. Če ste svojega Forda v garancijskem roku redno servisirali pri pooblaščenem serviserju vozil Ford, ste kjerkoli v Evropi upravičeni do brezplačne pomoči na cesti.
Vaš Ford začne svoje življenje z vsemi originalnimi Fordovimi deli, ki so oblikovani in načrtovani tako, da brezhibno in tudi varno delujejo. Vendar lahko zamenjava enega izmed originalnih Fordovih delov, ki ne ustreza vsem kriterijem, bistveno spremeni varno delovanje vozila. Originalni Fordovi deli pomenijo minimalen čas vgradnje za tehnike in ustrezajo našim strogim standardom glede kakovosti in varnost, s katerimi se poveča zmogljivost in vrednost vašega vozila.