Pripravljen za družinsko in poslovno življenje

NOVI FORD TOURNEO CONNECT 

Pobegnite mestu

NOVI FORD TOURNEO CONNECT 

Tako vsestranski kot ste vi

NOVI FORD TOURNEO CONNECT  

Udoben. Prostoren. Vsestranski.

NOVI FORD TOURNEO CONNECT 

FORD TOURNEO CONNECT

Povsem novi Tourneo Connect je zasnovan tako, da je vsestranski kot vi. Dovolj velik, da prenese vaše delo. Dovolj prilagodljiv za vašo družino. Dovolj okreten za obvladovanje mestnih ulic. Dovolj udoben, da bodo vsi zadovoljni. Popolnoma novi Tourneo Connect ima dinamičen slog, prefinjeno notranjost in povsem digitalno izkušnjo vožnje. Na izbiro so okretni bencinski motorji EcoBoost in dizelski motorji EcoBlue z nizkimi emisijami.

Tako 5- kot 7-sedežni Tourneo Connect sta na voljo z dolgo ali kratko medosno razdaljo in izjemno prilagodljivim notranjim prostorom. Z različicami Active, Sport in Titanium je Tourneo Connect doma, kamor koli ga vzamete.

OGLEJTE SI GA

Napredni dizelski pogonski sklopi za izboljšano moč, navor in učinkovitost. Opremljen s sistemom dvojnega doziranja AdBlue za znatno zmanjšanje škodljivih emisij NOx.


Menjalnik(i): 7-STOPENJSKI POWERSHIFT AVTOMATSKI; 6-STOPENJSKI ROČNI


Pogon: POGON NA SPREDNJA KOLESA, POGON NA VSA KOLESA

Izjemna moč, neposredni vbrizg goriva z izjemno učinkovitostjo.


Menjalnik(i): 7-STOPENJSKI POWERSHIFT AVTOMATSKI; 6-STOPENJSKI ROČNI


Pogon: POGON NA SPREDNJA KOLESA

OBLIKOVANJE NOVE DOBE

Povsem novi Tourneo Connect ima popolno prenovo. Vključno z novo športno zunanjostjo z dinamično izklesanimi linijami, drzno prednjo masko, izbiro osupljivih barv karoserije ter elegantno in prostorno notranjostjo.

DIGITALNI VMESNIK

26-centimetrska (10,25-palčna) digitalna instrumentna plošča Tourneo Connect vam omogoča prilagajanje zaslona z vrsto podatkov o vozilu. Medtem ko se 21-centimetrski (8,25-palčni= ali 25,4-centimetrski (10-palčni) barvni zaslon na dotik brezhibno poveže z vašim pametnim telefonom.

PROSTOR ZA VSE

Na voljo z dvema ali tremi vrstami sedežev za do pet ali sedem potnikov. Vse zadnje sedeže je mogoče zložiti, prevrniti naprej ali odstraniti. Sprednji sovoznikov sedež se lahko zloži tudi za prevoz zelo dolgih tovorov.

FORDPASS

Odklenite množico funkcij povezljivosti s svojim pametnim telefonom. Aplikacija FordPass vam omogoča spremljanje lokacije vašega vozila in podatkov o vožnji, prejemanje prometnih obvestil v realnem času ter opozorila o stanju vozila, poslana na vaš telefon.

PAKET X

Dodatne funkcije paketa X vključujejo nove žaromete LED s samodejnimi dolgimi lučmi, vzvratno kamero in dvopodročno elektronsko samodejno uravnavanje temperature (DEATC).

PARKIRANJE ŠE NIKOLI NI BILO TAKO PREPROSTO

Ne glede na to ali parkirate prikolico ali ne. 

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.