5 let jamstva. Brez omejitve kilometrov.

FORD TRANSIT COURIER

Kompakten, ne majhen

FORD TRANSIT COURIER

Prostor za uspeh

FORD TRANSIT COURIER

FORD TRANSIT COURIER

Transit Courier je najkompaktnejši furgon v naši ponudbi Transit.

Idealen je za hitre dostave, ozke ulice in dostop do tesnih prostorov, ki jih drugi manj kompaktni furgoni ne morejo doseči.

Čeprav je Transit Courier kompakten, ima presenetljivo velikodušnih 2,3 kubičnih metrov prtljažnega prostora. Na voljo je tudi z visoko učinkovitim bencinskim motorjem EcoBoost ali dizelskim motorjem EcoBlue.

In s številnimi inovativnimi funkcijami povezljivosti in pametnimi tehnologijami za pomoč vozniku: Transit Courier vam olajša delovni dan.

Zaradi kombinacije velikosti, prostora za tovor in učinkovitosti je Transit Courier odličen dostavnik za vse poklice.

OGLEJTE SI KAJ ZMORE TRANSIT COURIER

KAJ GA NAREDI DRUGAČNEGA

Poglavitne lastnosti

DOVOLJ PROSTORA ZA VAŠ TOVOR

Transit Courier je na voljo s pregrado, ki ločuje potniško kabino od prtljažnika. Ko je opcijska zložljiva mrežasta pregrada združena s sovoznikovim sedežem, lahko skozi zadnja vrata in v kabino naložite predmete, dolge do 2,59 metra. To je impresiven prtljažni prostor za majhen furgon.

MOTOR FORD ECOBOOST

Transit Courier je na voljo z revolucionarnim 1,0-litrskim bencinskim motorjem. Večkrat nagrajeni motor vam daje vso moč, ki bi jo pričakovali od običajnega 1,6-litrskega motorja, vendar dosega boljšo porabo goriva in nizke emisije CO2. Popoln za agilen majhen dostavnik.

VZVRATNA KAMERA

Stebrički, kolesa, nizke stene ... Kamera v Transit Courier dostavniku prikazuje vse, kar je za vami, na zaslonu, vgrajenem v sredinsko konzolo. Poleg predmetov, ki bi jih lahko zgrešili, sistem prikazuje navidezne črte, ki vam pomagajo parkirati na najmanjše prostore. Zaradi česar je ta kompaktni kombi še bolj okreten in odličen mestni dostavnik. Kamera se samodejno aktivira, ko izberete vzvratno prestavo.

SYNC 3

Ford SYNC 3 je napreden sistem, ki vam omogoča, da ostanete povezani in nadzorujete telefon, glasbo in navigacijski sistem. Izberite glasovne ukaze ali preko barvnega zaslona na dotik upravljajte s potezami za intuitivno krmarjenje. Live Traffic vam lahko pomaga obvoziti zastoje. Lahko celo prikličete seznam lokalnih restavracij preprosto tako, da rečete "lačen sem".

PROSTOR ZA VAS

Zahvaljujoč inteligentni zasnovi notranjosti ima kabina Transit Courierja presenetljivo veliko odlagalnih površin za majhen kombi. Odlagalna polica je dovolj velika za mapo velikosti A4 in zagotavlja, da je vse, kar potrebujete, zlahka na dosegu roke.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.