Neustavljiv

Ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom je že od nekdaj znan po svoji vzdržljivosti in zanesljivosti ter vrhunske, udobju. Zdaj ponuja še širši nabor inovativnih funkcij in pametnih tehnologij. Plus večjo učinkovitost zahvaljujoč vrsti naprednih dizelskih ali razpoložljivih hibridnih možnosti. Rezultat je: Transit Custom, ki je bolj prefinjen kot kdaj koli prej.

IZBERITE SVOJEGA

FURGON

Transit Custom Furgon je funkcionalen dostavnik s pregrado v celotni višini in širini, ki ločuje tovorni prostor od kabine, in možnostjo izbire med dvema ali tremi sedeži spredaj. Izberete lahko enojna ali dvojna drsna stranska vrata in izberete krilna ali dvižna prtljažna vrata. 

KOMBI FURGON

Tako kot pri furgonu lahko izberete dva ali tri sedeže v prvi vrsti. Poleg tega kombi furgon ponuja dodatno fiksno vrsto treh sedežev za sprednjo vrsto. Fiksna zastekljena pregrada ločuje drugo vrsto sedežev od tovornega prostora. 

KOMBI

Vsestranskost je standardna pri kombiju. S tremi vrstami sedežev lahko prevaža do 9 oseb. Vse potniške sedeže sedeže je mogoče zložiti.

KAJ GA NAREDI DRUGAČNEGA

Poglavitne lastnosti

MOTOR ZA VSAK POSEL

Izbirajte med vrsto naprednih pogonskih sklopov. Motor EcoBlue Hybrid ima električno pomoč za izboljšanje porabe goriva. Seveda je na voljo tudi vrsta naprednih visokozmogljivih dizelskih motorjev Ford EcoBlue.

PROSTOR ZA TOVOR

Trije slogi karoserije, trije pristopi k tovornemu prostoru. Furgon ponuja največ - do 8,3 kubičnih metrov, kar ustreza trem europaletam. Kombi furgon sprejme šest oseb in do 4,3 kubičnih metrov tovora, enostavno pa se namesti ena europaleta. Kombi je kombi z 9 sedeži, ki še vedno zagotavlja do 2,5 kubičnih metrov prtljažnega prostora. Z drsnimi stranskimi vrati v širini palete, široko odpirajočimi se zadnjimi vrati in nizko višino vstopa je dostop do celotnega tovornega prostora enostaven.

KLJUČ DO POVEZANEGA SVETA

Transit Custom je zdaj na voljo z modemom FordPass Connect. Sistem odklene vrsto zmogljivih prednosti, vključno z WiFi-jem za do deset naprav, in prometne posodobitve v realnem času, dostavljene neposredno v vaš navigacijski sistem SYNC 3. V kombinaciji z aplikacijo za pametni telefon FordPass Pro boste lahko preverili, ali ste se spomnili zakleniti vrata, in jih nato zaklenili ali odklenili na daljavo. Prav tako lahko spremljate status do petih povezanih poslovnih vozil in celo preverite, ali je potrebno njihovo vzdrževanje.

NAPREDNI SISTEM, KI VAM POMAGA OSTATI NA PASU

Če zazna, da pomotoma zapeljete z voznega pasu, vas lahko opozorilo za ohranjanje voznega pasu opozori z vibriranjem volana in prikaže vizualno opozorilo.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.