Novi Explorer

Novi Explorer

Razkošno oblikovan, opremljen za avanture. Popolnoma novi Ford Explorer predstavlja mejnik v odličnosti v segmentu SUV. Njegova elegantna, a dominantna zunanjost je oblikovana tako, da ustvarja občutek popolne zmogljivosti. Lepo dodelana in vsestranska notranjost omogoča udobno vožnjo do sedem oseb, hkrati pa ima še veliko prostora za prtljago. Napredni priključni hibridni pogonski sklop v kombinaciji z inteligentnim sistemom pogona na vsa kolesa zagotavlja zavidljivo moč z izjemno stopnjo učinkovitosti. Z vrsto dodatnih funkcij in pametnih tehnologij je povsem novi Ford Explorer skrbno zasnovan za vas, da prevzamete svet v udobju in slogu.

Prihaja jeseni 2021

Zasnovan z odličnostjo

Namestite se v kabini novega Ford Explorerja in obkroženi boste z naborom najsodobnejših tehnologij. Z naprednim sistemom za upravljanje terena lahko prilagodite svojo zmogljivost mestnim cestam, gorskim potem in vsem, kar je vmes. Sprostite se v dolgih vožnjah, tako da aktivirate prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop and Go. Izberete lahko celo, ali boste prednost dali električnemu, bencinskemu ali kombinaciji obeh pogonov. Vsi sistemi delujejo brezhibno in poskrbijo za popolno vozniško izkušnjo vsakič, ko sedete za volan.

Boljši način potovanja

Vsaka točka na armaturni plošči. Vsak šiv na usnjenih sedežih. Vsak material, ki se uporablja v kabini. Nobena podrobnost pri izdelavi lepo dodelane in vsestranske notranjosti novega Explorerjani bila prepuščena naključju. Vrhunski B&O zvočni sistem, zaslon na dotik z diagonalo 25,7 cm (10,1"), funkcionalen modem FordPass Connect in številne tehnološke rešitve. Poiskali boste vsak izgovor, da boste lahko sedli za volan.

Zmogljivost brez napora

Novi Ford Explorer je elegantna mešanica robustne zmogljivosti s prefinjeno hibridno učinkovitostjo. Natančno zasnovan sistem priključnega hibrida v kombinaciji z 3,0-litrskim bencinskim motorjem V6 EcoBoost vam pomaga pri osvajanju sveta bolj učinkovito kot kdaj koli prej. In napredni 10-stopenjski samodejni menjalnik z vrtljivim gumbom za prestavljanje zagotavlja, da ste vedno v pravi prestavi ob pravem času. To je športni terenec, ki je bil posebej zasnovan za vozno dinamiko, izjemen nadzor in neprimerljivo obvladovanje cest.

Pametna tehnologija, ki skrbi za varnost

Novi Ford Explorer ima vrsto naprednih tehnologij, ki so namenjene čim večji varnosti vas, vaše družine in drugih udeležencev v prometu. Sistemi, kot sta pomoč pred trkom z zaznavanjem pešcev in nadzor stabilnosti vozila, aktivno pomagajo preprečevati nesreče. Medtem ko sistem za zaviranje po trčenju, zmanjša nevarnost ob trku.

Ustvarjen za avanture

Novi Ford Explorer je temeljno zasnovan za zanesljivost. Premore prostora do sedem ljudi in z spuščenimi sedeži boste imeli dostop do 2.274 litrov vsestranskega tovornega prostora. Več kot 800 Nm navora pomeni, da lahko vlečete tudi do 2.500 kg. Ne glede na to, ali načrtujete konec tedna v hribih ali daljše potovanje z družino, vam prostora ne bo nikoli zmanjkalo.