Pametna v vseh pogledih.

FORD PUMA

Dinamičen izgled in duša.

FORD PUMA

Vse, le običajna ne.

PUMA ST-LINE X GOLD EDITION

FORD PUMA ECOBOOST HIBRID

Inovativna zasnova, osredotočena na človeka, drzen zunanji stil SUV-ja in prefinjen hibridni pogonski sklop.

Ford Puma je na voljo kot samopolnilni blagi hibrid z bencinskim motorjem EcoBoost, ki pomaga povečati število prevoženih kilometrov in zmanjšati emisije.

Krade poglede kamorkoli gre

Zasnovana tako, da kar najbolje izkoristite hiter in dinamičen tempo sodobnega življenja.

Tehnologija za vozno izkušnjo

Za izboljšanje vašega užitka v vožnji Ford Puma ponuja vrsto tehnologij, vključno z; Ford Co-Pilot 360, izbirni načini vožnje, prilagodljivi tempomat, pomoč pred trčenjem in asistenca za izogibanje.

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Ford Puma ponuja izbiro med samopolnilnim blagim hibridom ali bencinskim motorjem EcoBoost. Zagotavlja impresivno ekonomičnost porabe goriva in opazno nižje emisije CO2 kot drugi nehibridni motorji, in vse to brez kompromisov glede njegove izjemne zmogljivosti, zabavne za vožnjo.

Prihaja nova doba hibridnih električnih vozil.

Elegantna in inovativna

Kabina Ford Puma vas ovije v eleganten dizajn in prefinjenost medtem, ko vam množica pametnih funkcij in inovativnih tehnologij omogoča popoln nadzor. Svojo Pumo povežite z aplikacijo FordPass, da odklenete še več funkcij pametnega vozila.

 

Tukaj da vas zaščiti

Ford Puma je opremljena s pametnimi asistenčnimi tehnologijami, ki so zasnovane tako, da zaščitijo vas, vašo družino in druge udeležence v prometu.

Od opozarjanja na možne nevarnosti trčenja do pametnih sistemov, ki vam pomagajo ohranjati oprijem in stabilnost.

PAMETNO IZKORIŠČEN PROSTOR

Čudovito izklesana zunanjost Ford Pume je uravnotežena s premišljeno funkcionalnostjo. Vključno z brezkompromisno prostornostjo prtljažnega prostora zadaj, ki zajema inovativen pristop k prostoru zahvaljujoč inovativnemu MegaBoxu, ki zagotavlja dodatnih 80 litrov prostora za shranjevanje.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.