Opazen iz vseh smeri

FORD ECOSPORT

Življenje v naravi

FORD ECOSPORT ACTIVE

Odkrijte nove poti

Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Oblikovan za urbano džunglo. Narejen, da pobegnete iz nje. 

V Ford EcoSportu boste lahko uživali z večkrat nagrajenim 1.0-litrskim Ford EcoBoost bencinskim motorjem. 

Kam vas bo odpeljal?

Narejen za vaše življenje

Praktičen, učinkovit in inteligenten, s še več stila, ter nadgradnjo pojma mali SUV. Vse to ponuja EcoSport: vozilo, ki vam bo vlilo navdušenje nad vožnjo - v mestu in zunaj njega.

Tehnologija za užitek v vožnji

Zagotovite si vozno izkušnjo z vrsto naprednih tehnologij za pomoč vozniku. Ford Ecosport ponuja vrsto tehnologij, vključno z; Pomoč pri speljevanju na klancu, LED dnevne luči in prepoznavanje prometnih znakov.

Zmogljivost in učinkovitost

Ford EcoSport je opremljen z večkrat nagrajenim  1,0-litrskim bencinskim motorjem Ford EcoBoost z močjo 92 kW (125 KM). 

Udobje in tehnologija

Ford Ecosport je zasnovan za še boljšo vozno izkušnjo; zvočni sistem B&O (na voljo kot del dodatnega paketa) zagotavlja bogato in zmogljivo izkušnjo poslušanja, SYNC 3 pa vam omogoča upravljanje združljivega telefona. Svoj Ecosport lahko povežete z aplikacijo FordPass, da odklenete še več funkcij pametnega vozila.

Varen in zanesljiv

Ford Ecosport je poln tehnologij in sistemov, zasnovanih za zaščito vas, vaših sopotnikov in vašega vozila. Od opozarjanja na možne nevarnosti trčenja do pametnih sistemov, ki vam pomagajo ohranjati oprijem in stabilnost.

Presenetljivo prilagodljiv

Ford Ecosport ima presenetljivo prostorno notranjost, z zadnjimi sedeži, ki jih je mogoče zložiti in razdeliti na dva dela 60/40 ali pa jih je mogoče popolnoma zložiti.

Nastavljivo prtljažno dno je mogoče namestiti v treh položajih, tako da lahko ustvarite skrit predal različnih velikosti.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.