Med poslom in zabavo

FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Napredek skozi inovacije

FORD TOURNEO CUSTOM

Prvi razred za avanturiste

FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Široko odprta vrata življenja

FORD TOURNEO CUSTOM

Bolj učinkovit način premikanja

FORD TOURNEO CUSTOM

Prostor na novi ravni.

Ford Tourneo Custom s sedeži za do devet potnikov ponuja praktično in vsestransko notranjost z izjemno ravnjo udobja vrhunskega potniškega vozila. Zdaj je na voljo s širšo paleto varčnih dizelskih motorjev ali naprednih hibridnih možnosti. Rezultat je bolj prefinjen in sofisticiran Tourneo Custom kot kdaj koli prej. 

EcoBlue Hibrid

Majhen električni motor lahko izboljša učinkovitost

Tourneo Custom je na voljo kot blagi hibrid EcoBlue. Ta tehnologija pomaga zmanjšati porabo goriva in emisije, saj majhen električni motor, ki ga napaja baterija, po potrebi dodatno podpira motor z notranjim izgorevanjem. Kinetična energija in regenerativno zaviranje med vožnjo polnita 48-voltno hibridno baterijo.

EcoBlue Diesel

Učinkovita dizelska tehnologija

Novi Tourneo Custom je opremljen z 2,0-litrskim dizelskim motorjem Ford EcoBlue s štirimi razpoložljivimi pogonskimi sklopi. S sistemom za katalitično redukcijo AdBlue®, ki izpušne pline NOx pretvarja v dušik in vodo, vsak motor izpolnjuje tudi stroge emisijske standarde Euro 6.2.

Najsodobnejše tehnologije za vaše udobje

Tourneo Custom je na voljo z impresivnim seznamom pametnih funkcij za pomoč vozniku, vključno z informacijskim sistemom za mrtvi kot, ki vidi vozila, ki jih lahko spregledate. Inteligentni asistent za ohranjanje hitrosti s pomočjo kamere za prepoznavanje prometnih znakov najprej zazna trenutno omejitev hitrosti (ko je aktivirana), nato pa pomaga pri ohranjanju hitrosti znotraj te omejitve.
Sistem Cross Traffic Alert vas opozori, če zazna nasproti vozeče vozilo, ko vzvratno zapuščate prostor. Aktivni tempomat pa je zasnovan tako, da vam pomaga samodejno vzdrževati vnaprej določeno razdaljo do vozila pred vami.

Sprostite se in uživajte v vožnji

S Tourneo Custom boste uživali v izjemni izkušnji, ne glede na sedež, ki ga izberete. Prilagodljivi zadnji sedeži ponujajo številne možne konfiguracije sedeža/prtljage. In če izberete različico L2 z dolgo medosno razdaljo, boste dobili še več prostora za prtljago. Sedeži v 2. vrsti vam omogočajo enostavno ustvarjanje sedežne postavitve v slogu konference. Odvisno od modela, ki ga izberete, boste uživali v treh ločenih sedežih v 3. vrsti in/ali posameznih sedežih v 2. vrsti. 

SISTEM, KI LAHKO POMAGA ZAŠČITITI PEŠCE

Pre-Collision Assist zazna počasnejša vozila na cesti pred vami ali pešce in vozila, ki bi vam lahko prekrižali pot, ter vas opozori na njihovo prisotnost. Če se ne odzovete, sistem samodejno zavira. Ta tehnologija je zasnovana tako, da pomaga zmanjšati resnost nesreč ali se jim popolnoma izogniti, in učinkovito deluje pri hitrostih do 80 km/h (ob predpostavki normalnih razmer na cesti).

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.