Nevihta se bliža.

Novi ford ranger stormtrak

Vodja krdela.

Novi ford ranger wolftrak

FORD RANGER

Naj vam nič ne stoji na poti.

OGLEJTE SI KAJ ZMORE RANGER

Izberite svojega

Za vsakogar se najde pravi Ford Ranger.

Podaljšana kabina

Druga vrsta sedežev v Rangerju s podaljšano kabino pomeni, da lahko prevažate dva dodatna potnika. To je popolno, ko potrebujete dodaten potniški prostor. 

DVOJNA KABINA

Prostorna sedežna vrsta v drugi vrsti pomeni, da Ranger z dvojno kabino pripelje vas in vaše potnike na lokacijo z vsem udobjem vrhunskega osebnega vozila.

KAJ GA NAREDI DRUGAČNEGA

Poglavitne lastnosti

FORD ECOBLUE

Z naborom 2,0-litrskih dizelskih motorjev Ford EcoBlue nove generacije je Ford Ranger zmogljivejši, učinkovitejši in ima nižje emisije kot kdaj koli prej. S tremi pogonskimi sklopi, ki ponujajo do 157 kW (213 KM) moči in 500 Nm navora, boste zagotovo našli tistega zase.

10-stopenjski samodejni menjalnik

Z naprednim, novim 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom Ford Ranger zagotavlja osupljivo pospeševanje in izjemno učinkovitost porabe goriva. Uporablja tudi prilagodljivo razporejanje prestav v realnem času, kar omogoča, da se menjalnik brez truda prilagaja spreminjajočim se razmeram. Torej, ne glede na to, ali vozite po avtocesti ali se spopadate s težkimi brezpotji, boste vedno v pravi prestavi ob pravem času.

Program za stabilizacijo priklopnika

Program za stabilizacijo priklopnika zazna nihanje prikolice in zmanjša hitrost vašega vozila, da pomaga rešiti težavo, zaradi česar je vleka bolj nadzorovana. Sistem upočasni vozilo tako, da zmanjša navor motorja in postopoma poveča zavorno moč na vseh kolesih.

BRODENJE

Ford Ranger gre tja, kamor se nižja vozila bojijo stopiti. Pravzaprav se bo z globino brodenja do 800 mm izkazal tako na suhem kot v vodi.

ŠTIRIKOLESNI POGON

Da bi vam pomagal pri vožnji v vseh pogojih in okoljih, vam Ford Ranger omogoča sprotno preklapljanje med sistemoma 4WD in 2WD. Torej, ko udobno križarite po gladkih cestah, lahko vozilo obdržite v načinu 2WD. Toda takoj, ko želite zapeljati izven cest ali se razmere na cesti poslabšajo, lahko brez težav preklopite na 4WD.

NAPREDNI PARKIRNI POMOČNIK

Napredni parkirni pomočnik vas lahko usmeri na parkirna mesta. Enostavno pritisnite gumb in senzorji tega inovativnega sistema poiščejo ustrezen prostor, ko se peljete mimo. Nato vas samodejno usmerja, vi pa le upravljate s plinom, prestavami in zavorami (po navodilih na zaslonu in zvočnih signalih).

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.