Nova doba.

novi ford e-transit

Zasnovan za jutri.

novi ford e-transit

Dostavnik. Brez emisij.

novi ford e-transit

POPOLNOMA NOVI FORD E-TRANSIT

Povsem električen. Brez kompromisov. Popolnoma novi Ford E-Transit je naše prvo popolnoma električno lahko gospodarsko vozilo.

400-voltna baterija z 68 kWh uporabne moči opravi tudi najtežje delo. Tako vam nikoli več ne bo treba skrbeti za območja omejitev z nizkimi emisijami.

Na voljo je 25 različnih konfiguracij, tako da ne glede na vaše zahteve, obstaja E-Transit, ki ustreza vašemu podjetju.

IZBERITE SVOJEGA

Ne glede na to, ali imajo prednost dodatni potniki ali večji tovorni prostor, furgon ali šasija – konfigurirate lahko popolnega Ford E-Transita za svoje podjetje.

Furgon

Dolžina: L2, L3, L4

Višina: H2, H3

Kombi furgon

Dolžina: L3

Višina: H2, H3

Šasija

Dolžina: L3, L4

Višina: /

KAJ GA NAREDI DRUGAČNEGA

POLNJENJE E-TRANSITA

NA DELU

V sodelovanju z našimi partnerji vam lahko pomagamo namestiti vso opremo za polnjenje.* S polnilno točko za električno ovzilo lahko v vaših prostorih svoj E-Transit napolnite od 0 do 100 % v približno 8 urah*.

V SVETU

Polnjenje vašega E-Transita na javnem polnilnem omrežju je preprosto. Zmogljive in hitre polnilne postaje IONITY pa imajo že več kot 450 lokacij, vsaka z več polnilnimi mesti.

IN DOMA

Preprosto priključite svoj E-Transit na električno omrežje in ga napolnite. Seveda pa lahko namestite tudi Ford Connected Wallbox za večjo priročnost in še hitrejši čase polnjenja*

Brez kompromisov

SYNC 4

SYNC 4 je informacijsko-razvedrilni sistem, povezan z oblakom, z možnostjo naprednega načrtovanja poti in pogovornim prepoznavanjem glasu. Povezljivost v oblaku omogoča posodobitve programske opreme Ford Power-Up, kar omogoča, da se vaš električni dostavnik vedno razvija. Prihaja tudi z brezžično integracijo pametnega telefona, novim 30,48-centimetrskim (12-palčnim) zaslonom na dotik in še veliko več. *

TELEMATIKA

Upravljate vozni park z več kot petimi vozili? Fordova telematika lahko pomaga povečati produktivnost in uporabni čas vozil. Vpogledi, ki temeljijo na podatkih, vam omogočajo lažje razumevanje vsakodnevnega delovanja vašega voznega parka. Hitro si lahko ogledate stanje vozil in povečate produktivnost s takojšnjim reševanjem vseh ugotovljenih težav.*

FORDPASS PRO

Ne glede na to, ali delate z enim vozilom ali jih upravljate do pet, vam FordPass Pro nudi orodja, s katerimi jih ohranjate v optimalnem stanju. Brezplačna aplikacija vam omogoča ogled lokacije in stanja vašega vozila, zaklepanje ali odklepanje vrat na daljavo, zagon vozila na daljavo, upravljanje urnikov polnjenja in še veliko več.

ZMOŽEN VSEGA

PRO POWER

E-Transit vam omogoča, da priklopite svoje orodje, kamor koli vas pripelje delo. Pro Power, ki je na voljo kot dodatna oprema, zagotavlja 2,3 kW moči brez potrebe po generatorju. Tako lahko svoje vrtalne stroje, žage, prenosne računalnike in večino ročnega orodja priključite v vtičnico na vozilu in se preprosto lotite dela.

NEODVISNO ZADNJE VZMETENJE

Zadnje vzmetenje E-Transita je preoblikovano za povečanje nosilnosti in izboljšano zmogljivost. Prevažate lahko do skoraj 1.800 kg tovora, močno neodvisno zadnje vzmetenje pa bo izboljšalo vodljivost in oprijem tako v obremenjenem kot neobremenjenem stanju.**


VEČ KOT PROSTOR

Inteligentno zasnovana baterija je nameščena pod tovornim prostorom električnega dostavnika in to tako, da poveča prostor. E-Transit je na voljo v petih konfiguracijah karoserije, tako da boste imeli na voljo med 9,5 in 15,1 m3 tovornega prostora.*

VOŽNJA brez emisij

IZBIRNI NAČINI VOŽNJE

Prilagodite način vožnje vašega E-Transita s 3 izbirnimi načini vožnje. Vsak način prilagodi različne nastavitve tako, da optimizira delovanje glede na pogoje. Normal je za vsakodnevno vožnjo; Slippery izboljša vodljivost v mokrih ali ledenih razmerah; in Eco vam pomaga kar najbolje izkoristiti baterijo.

ECO NAČIN

Eco način poveča vaš doseg. Sistem omejuje najvišjo hitrost, zmanjša hitrost pospeševanja in porabi manj energije za klimatsko napravo. Če želite čim bolj povečati doseg vašega E-Transita in kar najbolje izkoristiti baterijo, aktivirajte način L, da povečate hitrost polnjenja baterije, ko pritisnete na zavore.


IZBIRNIK PRESTAV

Vrtljivi izbirni gumb menjalnika vam omogoča popoln nadzor nad naprednim menjalnikom, kar vam omogoča, da prestave izbirate s preprostim zasukom vrtljivega gumba. Zamenjava običajne prestavne ročice prav tako sprosti prostor za prostornejšo notranjost.

ELEKTRIČNA PARKIRNA ZAVORA

Parkirna zavora E-Transita sprosti prostor v kabini in jo je še lažje uporabiti. Za aktivacijo potegnite stikalo na armaturni plošči proti sebi.

VZDRŽEVANJE

Manjši stroški obratovanja

S prehodom na električni dostavnik lahko vaše podjetje izkoristi nižje stroške obratovanja vozila. Polnjenje stane bistveno manj kot točenje goriva in če svoj E-Transit polnite doma ali v službi in ne na javnih polnilnih mestih, bodo stroški še nižji. Še posebej, če čez noč izkoristite znižane cene elektrike.

5 let jamstva

5 let jamstva brez omejitve kilomterov. Jamstvo brez omejitve kilometrov ne velja za baterijski sklop, ki ima omejitev 8 let ali 160.000 kilometrov, kar nastopi prej. Vozilo ima tudi 12 letno jamstvo proti prerjavenju.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.
DODATNE INFORMACIJE