Servisni intervali

Da svojega Forda ohranite v najboljšem stanju in se tako izognete dragim popravilom, ga morate redno servisirati. S tem pa si boste zagotovili tudi dodatno brezskrbnost in garancijo, vaše vozilo pa bo ohranilo visoko vrednost.

Servisni intervali za posamezne Fordove modele nastopijo glede na prevožene kilometre oziroma pretečeno časovno obdobje, odvisno kateri od pogojev nastopi prej.

Natančna vsebina servisnega vzdrževanja se razlikuje glede na model vozila, starost  in na način uporabe vozila. Podroben načrt predpisanih servisnih intervalov vam je na voljo pri vašem pooblaščeno prodajno-servisnemu centru ali na spletni strani: www.etis.ford.com/fordservice

Redno vzdrževanje Fordov visokokakovostni servis pomeni:

· Mirnost / Brezskrbnost

· Veljavna garancijska upravičenost

· Ohranjanje vrednosti vozila ob nadaljnji prodaji

Pričakujete lahko:

· Visoko konkurenčne izdelke in servisne ponudbe

· Hiter in ustrezen termin

· Točno ceno za dogovorjeno delo

· Ustrezen čas, v katerem prevzamete vaš avtomobil

· Podrobno pojasnilo računa in opravljenega dela

Servisno aktivna pomoč na cesti

Če ste svojega Forda v garancijskem roku redno servisirali pri pooblaščenem serviserju vozil Ford, ste kjerkoli v Evropi upravičeni do brezplačne pomoči na cesti.

Kje lahko servisiram svoj avtomobil?

Vaš lokalni pooblaščeni Fordov serviser vam bo z veseljem pomagal odgovoriti na vsa morebitna vprašanja glede servisiranja in rezerviral termin za servisiranje vašega vozila. S pomočjo spodnje povezave ugotovite svojega najbližjega pooblaščenega Fordovega serviserja. Fordova prodajno servisna mreža>>

Zakaj naj svoj avtomobil servisiram pri Fordovem zastopniku/ pooblaščenem serviserju?

Kot vsako drugo vozilo tudi vaš Ford potrebuje redno servisiranje, s katerim ga vzdržujete v najboljšem stanju in mu ohranjate visoko vrednost. Samo pooblaščeni Fordovi serviserji imajo za Forde izšolane tehnike, Fordova specialna orodja in najsodobnejšo računalniško diagnostično opremo posebej prilagojeno vašemu Fordu.

Prednosti uporabe originalnih Fordovih delov

Vaš Ford začne svoje življenje z vsemi originalnimi Fordovimi deli, ki so oblikovani in načrtovani tako, da brezhibno in tudi varno delujejo. Vendar lahko zamenjava enega izmed originalnih Fordovih delov, ki ne ustreza vsem kriterijem, bistveno spremeni varno delovanje vozila. Originalni Fordovi deli pomenijo minimalen čas vgradnje za tehnike in ustrezajo našim strogim standardom glede kakovosti in varnost, s katerimi se poveča zmogljivost in vrednost vašega vozila.