Akcije osebna vozila

Prva izbira :: izjemne cene vozil iz zaloge

Na spletnem mestu Prva izbira lahko najdete svojega novega Forda po še dostopnejših cenah. Takoj dobavljivim vozilom smo dodali še dodatne prihranke. Izkoristite priložnost!

V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli je Ford nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni tehnološki dosežki niso nikoli sami sebi namen. Prežema jih misel na voznika in sopotnike, njihovo varnost, udobje in preprostost vožnje!

Ford je prva izbira strokovnjakov. Zakaj ne bi postal tudi vaša?

Poiščite svojega novega Focusa iz zaloge >>

Oglejte si sezname Fordovih odličnih modelov, ki so na voljo z dodatnimi popusti po izjemni ceni in se odločite, katera bo vaša prva izbira. Vsa osebna vozila Ford sedaj s 5 let jamstva in z mednarodno asistenco brez omejitve kilometrov*.

Fiesta s popustom do 3.650 €

Ford Fiesta je po mnenju žirije za izbor Svetovnega ženskega avta leta (Women’s World Car of the Year) najboljši nakup v kategoriji dostopnih avtomobilov. Fiesta prinaša še več tehnologij, prefinjenosti in sloga kot doslej, po mnenju žirije za podelitev priznanja Svetovni ženski avto leta (Women’s World Car of the Year) pa navduši tudi z izjemno vrednostjo glede na ceno.

Poiščite svojo Fiesto med vozili na zalogi>>

Ford EcoSport z dodatnimi 2.800 € prihranka

Oblikovan za mesto in ustvarjen, da iz njega pobegne: mali SUV bo vaši svobodi dal krila. Številne pametne tehnologije za pomoč pri vožnji, dvignjen položaj sedenja, multimedijski sistem SYNC 3, ki omogoča popolno povezljivost in večkratni nagrajenec 'Motor leta' EcoBoost, bodo vsako vožnjo poskrbeli za vrhunsko vozno izkušnjo.

Preverite vozila EcoSport na zalogi >>

Ford C-MAX s kasko zavarovanjem za 1 €

C-MAX je prva izbira dinamičnih družin, ki sta jim poleg praktičnosti in varnosti pomembna tudi užitek v vožnji in napredne tehnologije. Če potrebujete več prostora, bo za vas pravi Grand C-MAX s prilagodljivim prostorom za pet ali sedem oseb.

Preverite vozila C-MAX na zalogi >>

Ford Kuga s prihrankom do 6.500 €

V navigacijo kot cilj vpišite 'pustolovščine': Ford Kuga je vrhunski SUV, ki prefinjenost združuje s praktičnostjo. Tako v mestu kot pri dogodivščinah na terenu prinaša popolno vozno izkušnjo, navdušuje pa tudi z intuitivnimi pametnimi tehnologijami in elegantnim izgledom.

Preverite vozila Kuga na zalogi >>

Ford S-MAX s prihrankom do 7.000 €

Prostornost in udobje za prevoz do sedem potnikov, navdušujoč videz in agilnost so aduti enega Fordovih najpametnejših velikih enoprostorcev, Forda S-MAX. S prilagodljivostjo in udobjem je idealen sopotnik za poslovne opravke in družinske potepe.

Preverite vozila S-MAX na zalogi >>