Novi Transit

Novi Transit

Pametnejši, še bolj uporaben in povezljiv. Močnejši in učinkovitejši motorji. Osvežena oblika. In, kar je najpomembneje, izboljšane nosilne zmogljivosti. To je novi Ford Transit.

Novi, še naprednejši motorji

Z novim naprednim dizelskim motorjem Ford EcoBlue z novo generacijo 2.0 l je novi Transit močnejši in učinkovitejši kot kdajkoli prej. S štirimi pogonskimi agregati, ki ponujajo do 185 KM konjske moči in 415 Nm navora, boste zagotovo našli tisto izvedbo, ki ustreza vašim potrebam. Ne glede na to, za katerega od motorjev se odločite, vsak izpolnjuje tudi stroge standarde emisij Euro 6.2. Novi Transit bo na voljo tudi kot blago hibridno električno vozilo (mHEV) za še bolj učinkovito porabo goriva in zmanjšanje emisij CO2.

Pomaga vam delati bolj učinkovito

Novi Ford Transit je opremljen z napredno tehnologijo z namenom, da vam pomaga delati pametneje in učinkoviteje. Sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu, sistem za stabilizacijo priklopnika in asistenčni sistem za zaznavanje prečnega prometa za vozilom in ob menjavi voznega pasu ali pri vzvratni vožnji.

Aktivna pomoč pri parkiranju vam bo prihranila marsikatero zagato pri parkiranju vašega Transita. Inteligentni prilagodljivi tempomat pomaga zmanjšati napor in poveča ekonomičnost pri daljših relacijah ali na avtocesti. Novost v novem Transitu je tudi visokozmogljiva kamera z osvetlitvijo za vzvratno vožnjo ter prednja kamera, tako da lahko vedno vidite, kaj je okoli vašega Transita.

Tehnologija je tako uporabna, da se boste spraševali, kako ste lahko do sedaj živeli brez nje.

Gospodarsko vozilo z visoko stopnjo povezljivosti

Multimedijski in navigacijski sistem SYNC vam omogoča popolno povezljivost z vašimi napravami. Za še bolj intuitivno izkušnjo lahko uporabite tudi barvni zaslon na dotik, ki podpira kretnje, kot sta ‘ščipanje’ in ‘poteg’. Podprta je povezava z vmesnikoma Apple CarPlay in Android Auto, funkcija AppLink pa zagotavlja dostop do vaših najljubših aplikacij na pametnem telefonu.

Novi Ford Transit šasija s kabino

Nova Transitova šasija s kabino predstavlja najbolj prilagodljivo gospodarsko vozilo. Izbrano osnovno vozilo zagotavlja odlično osnovo za namestitev specializiranih nadgradenj od raznovrstnih prikolic, hladilnikov in še več. Ne glede na vaše edinstvene zahteve, je Transit šasija s kabino najbolj zanesljiva izbira.

Novi Ford Transit minibus

Novi Ford Transit Minibus sprejme do 18 ljudi, ki lahko uživajo v udobju razkošne kabine. Zadnji sedeži se lahko tudi odstranijo, kar vam omogoča dodatni vsestranski prostor za dodatni tovor, kadar je to potrebno.