Novi Ranger Raptor

Novi Ranger Raptor

Novi Ford Ranger Raptor

Močnejši in bolj učinkoviti motorji. Napreden nov 10-stopenjski menjalnik. In pametnejša, bolj povezljiva tehnologija. Tukaj je novi Ford Ranger, robusten in zmogljiv - odličen sodelavec tudi v najtežjih pogojih.

Prefinjen 10-stopenjski avtomatski menjalnik

Z novim naprednim 10-stopenjskim avtomatskim menjalnikom*, se novi Ranger lahko pohvali z izjemno učinkovitostjo porabe goriva. S pomočjo prilagodljivega prestavljanja v realnem času omogoča, da se prestavljanje brez težav prilagodi spreminjajočim se pogojem. Ne glede na to, ali vozite po avtocesti ali se spopadate s težjim terenom.

* Na voljo zgolj v kombinaciji z motorjem EcoBlue.

Napredna tehnologija novih dizelskih motorjev

Novi Ranger ima pester nabor 2,0-litrskih dizelskih motorjev Ford EcoBlue naslednje generacije. Ti so močnejši, učinkovitejši in zagotavljajo nižje emisije kot kdajkoli prej. Trije različni motorji, ki ponujajo od 96 kW (130 KM) do 157 kW (213 KM) in 500 Nm navora, boste zagotovo našli tistega, ki se najbolje prilega vašim potrebam. Ne glede na to, katerega boste izbrali, vsi izpolnjujejo stroge standarde emisij Euro 6.2.

Ključ do bolj povezanega sveta

Pametni sistem SYNC prinaša vrsto koristi, ki so tako uporabne, da se boste spraševali, kako ste kdaj brez njih. Ford SYNC z zaslonom na dotik vam omogoča, da z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali prek velikega barvnega zaslona na dotik ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo, navigacijski sistem in klimatsko napravo. Prikličete lahko celo seznam lokalnih restavracij le z ukazom »Lačen sem« ali pa dostopate do Michelinovega vodiča, da izberete restavracijo in izvedete rezervacijo, pa tudi hotele. Brezžična povezava (Wi-Fi) je na voljo prek dostopnih točk, preko USB-modema. Fordov Klic v sili' vam lahko samodejno pomaga poklicati službe za ukrepanje ob nesrečah v primeru prometne nesreče. Podpira tudi Apple CarPlay in Android Auto.