Novi Focus

Novi Focus

NOVI FORD FOCUS

Z osupljivim novim oblikovanjem in povezljivostjo naslednje generacije je novi Focus boljši kot kdaj koli prej.

Nov in intuitiven 33,5 centimetrski (13,2 palčni) barvni zaslon na dotik dopolnjuje prefinjeno tehnologijo SYNC 4. S spletom povezana navigacija in funkcija Ford Secure vam omogočata brezhibno povezljivost in dostop do visokotehnoloških varnostnih funkcij. Z novim samodejnim menjalnikom EcoBoost Hybrid PowerShift vstopite v elektrificiran svet učinkovitosti in nadzora. Za večjo prilagodljivost vam novo 'mokro območje' v karavanski različici Focusa omogoča, da varno ločite mokro in suho opremo. Izbira je vaša: na voljo so Ford Focus Active z robustno praktičnostjo, Titanium z razkošnim udobjem, ST-Line s športno navdahnjenim slogom in ST z vznemirljivo zmogljivostjo.

POVEZANA INTELIGENCA

Z novim sistemom Ford SYNC 4 ostanete povezani s svetom okoli sebe. Vključuje 33,5 cenitmetrski (13,2 palčni) zaslon na dotik visoke ločljivosti, z oblakom povezano navigacijo in napredno glasovno upravljanje s prepoznavanjem naravnega jezika. Novi Focus se lahko prek vmesnika Android Auto™/Apple CarPlay™ brezžično poveže tudi z vašim pametnim telefonom, da bo vsako novo potovanje nadvse lahkotno in prijetno.

NOVI FOCUS ECOBOOST HYBRID

Novi Focus EcoBoost Hybrid je na voljo z naprednim samodejnim menjalnikom PowerShift. Sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko je natančno zasnovan za učinkovitejšo in preprostejšo vožnjo, ki dopolnjuje zmogljivost hibridnega motorja z električno podporo.