Gospodarska vozila Ford, številka 1 v Evropi

Imeti sodelavca, ki mu lahko brezpogojno zaupaš in se zaneseš nanj nima cene. To je samo eden od razlogov zakaj so lahka gospodarska vozila Ford že leta najbolje prodajana tovorna in dostavna vozila v svojem razredu.

Odlična modularnost palete gospodarskih vozil v naši ponudbi zagotavlja, da bo vsak podjetnik - ne glede na velikost njegovega posla - našel tistega, ki se najbolje prilega njegovim potrebam. Od najmanjše Fieste Van in Transit Courierja, pa vse do Transita, ki ga lahko z modelom Transit Šasija v zadnjem delu predelate ali v hladilno prevozno sredstvo ali v odprto nalagalno vozilo.

Praktično in uporabno zamišljena notranjost tovornega prostora in tudi kabine vam bo dala občutek, da imate poleg skladišča tudi pisarno na kolesih. Poleg tega pa bodo asistenčni sistemi in povezljivost s pametnim telefonom poskrbeli, da boste lahko pot prišli pravočasno in boste imeli občutek kot da ste se na cilj pripeljali z osebnim vozilom - spočiti in pripravljeni na podvige, ki jih imate vsak dan.