Čudovitno uravnotežen
NOVI FORD GALAXY TITANIUM HIBRID

NOVI FORD GALAXY


Potujte v razkošju, prispete v stilu.

Ford Galaxy s sedmimi sedeži je veliko več kot vozilo za prevoz oseb. To luksuzno večnamensko vozilo (MPV) razvaja tako voznika kot potnike z vrhunskim udobjem in prostorom. Izbirni ergonomski sedeži ponujajo dodatno oporo za hrbet. Na voljo so tudi pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže v drugi vrsti. Ko potrebujete dodaten prostor v prtljažniku, lahko neuporabljene vrstice zložite s pritiskom na gumb.

Pri Galaxyju gre udobje z roko v roki z učinkovitostjo. Povsem novi 2,5-litrski bencinski hibrid v kombinaciji z našim brezstopenjskim samodejnim menjalnikom zagotavlja odlično moč in navor ter izjemno vlečno zmogljivost do 1510 kg, poleg zmanjšanih emisij in porabe goriva.
Oglejte si ga

Motor

2,5-litrski bencinski hibrid Ford Galaxy dosega večjo učinkovitost kot običajni bencinski motor, hkrati pa zagotavlja impresivno moč in navor.
Hibrid
Samopolnilni, s hibridno baterijo za samo električno napajanje pri nižjih hitrostih.

Polnjenje: REGENERATIVNO ZAVIRANJE

Menjalnik: CVT

Napreden motor ne pomeni nobenega kompromisa
Zahvaljujoč naši najsodobnejši tehnologiji ni več kompromisa med močjo in učinkovitostjo. Galaxy hybrid je na voljo z našim najnovejšim 2,5-litrskim bencinskim hibridnim sistemom, ki zagotavlja izjemnih 141 kW (190 KM) in 200 Nm navora ter izboljšano porabo goriva.
LAHKA Vožnja
Inteligentni prilagodljivi tempomat s funkcijo Stop & Go vam omogoča nastavitev hitrosti vožnje in razdalje do vozila spredaj. Če zazna, da se promet upočasnjuje, bo sistem ohranil vašo vnaprej nastavljeno razdaljo, če pogoji ne dopuščajo vaše želene hitrosti vožnje. V gostem prometu vas lahko celo popolnoma ustavi. Ko je cesta pred vami prosta, sistem samodejno pospeši nazaj na vašo izbrano hitrost – zaradi česar je idealen za premagovanje gneče v urbanih okoljih: ustavite in speljete.
Luksuzen, prilagodljiv prostor
Ford Galaxy je na voljo s posebej oblikovanimi ergonomskimi sedeži in ima pritrditve ISOFIX za do tri otroške sedeže. Z vsemi sedmimi sedeži v uporabi imate zajetnih 300 litrov prtljažnika. Z zložljivimi zadnjimi sedeži s pritiskom na gumb lahko po potrebi povečate svoj prostor na 1301 litra. Napredna povezljivost z aplikacijo FordPass vključuje daljinsko zaklepanje in odklepanje ter opozorila o zdravstvenem stanju vozila, poslana naravnost v vaš telefon, tako da ste vedno obveščeni. Izklesana, sodobna notranja zasnova Galaxyja, vrhunski materiali in razkošni masažni sedeži V-Line zagotavljajo resnično prvorazredno potovalno izkušnjo.
Sedeži, ki zagotavljajo dodatno oporo ... in vam lahko nudijo masažo
Za voznika in sovoznika sta na voljo večkonturna sedeža, zaradi zasnove pa sta popolnoma nastavljiva. Posledično lahko zagotovijo dodatno podporo, kjer jo potrebujete, in vam celo ponudijo masažo, s čimer vam pomagajo ostati sveži na dolgih poteh.
Sistem, ki lahko pomaga zaščititi pešce
Pomočnik pred trčenjem zazna vozila in pešce na cesti pred vami ali tiste, ki bi lahko prečkali pot vozila, in vas opozori na njihovo prisotnost. Če se ne odzovete, sistem samodejno zavira. Ta tehnologija je zasnovana tako, da zmanjša resnost nesreč ali da se jim v celoti izogne, in deluje pri hitrostih do 70 km/h.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.