Ford je z vami in ohranja varnostne ukrepe

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, prodajni saloni in servisne točke Ford Slovenija ponovno odpirajo svoja vrata.


Ponovno odprti prodajni saloni in servisi FORD

Sporočamo vam, da v skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, prodajni saloni vozil FORD ponovno odpirajo svoja vrata.

Servisne delavnice vozil FORD so sedaj odprte v polni razpoložljivosti, skladno z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo. Kontaktne številke Fordove prodajno - servisne mreže se nahajajo TUKAJ >>

Več info pa najdete tudi na številki 080 36 73

Vam v prihajajočih tednih poteče registracija ali zavarovanje?

Krizni štab Republike Slovenije je v skladu z Odlokom o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji objavil, da je do 16. aprila 2020 prepovedano izvajanje tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji.

Veljavnost prometnih dovoljenj – vključno z zavarovanjem motornih vozil – in certifikatov ADR za prevoz nevarnega blaga, ki jim zaradi navedene prepovedi poteče veljavnost od uveljavitve navedenega odloka (17. marec 2020) do 16. aprila 2020, je podaljšana do 16. maja 2020.

Priporočila za naše vse stranke:

  • Priporočeno je, da vozilo na servis pripelje zgolj ena oseba;
  • Oseba, ki pripelje vozilo na servis, mora biti zdrava in ne kazati simptomov okužbe;
  • Vozilo, ki ga pripeljete na servis, mora biti pospravljeno in izpraznjeno (brez osebnih predmetov);
  • Stranka, ki vozilo pripelje na servis, naj upošteva varnostne ukrepe in se ustrezno zaščiti glede na smernice NIJZ (zaščitna maska, razkuževanje ob vhodu);
  • Priporočljivo je, da stranka prinese svoje pisalo;
  • Zaželjeno je, da se storitve poravnajo s plačilno kartico.

Ukrepi prodajno - servisne mreže FORD:

  • Po opravljenem servisu bo vaše vozilo razkuženo;
  • Naši prodajalci in servisni svetovalci so opremljeni, kot izhaja iz smernic NIJZ, z masko in rokavicami;
  • V prodajno - servisni mreži FORD skrbimo za redno razkuževanje terminalov in tablic pred in po vsaki uporabi;
  • V prodajno - servisni mreži FORD razkužimo delovno površino ob stiku z vsako stranko.

Obisk salona ali servisa v drugi občini

V kolikor želite opravljati testno vožnjo pri trgovcu, ki ni v vaši občini ali se obikati servis, to lahko storite v kolikor te storitve ni na voljo v vaši občini. Torej je obisk avtosalona in servisne točke FORD v tretji občini v skladu z zakonom, če le-ti niso na voljo v vaši matični občini.

Preverite zalogo vozil FORD v udobju svojega doma

Pestra ponudba osebnih in gospodarskih vozil iz zaloge, ki jih odpeljete kar takoj! Vozila za vsak okus, s posebnimi ugodnostmi in Fordovim bonom ob financiranju.


Izberite svojega na PRVAIZBIRA.si >>