Ključni ukrepi in informacije v času izrednih razmer

Prodajni saloni Ford so do nadaljnjega zaprli svoja vrata. Svetujemo vam, da tudi vi ostanete doma v kolikor je to mogoče in dom zapuščate zgolj za najnujnejša opravila. 

Skladno z vodili, ki jih je pripravila Vlada Republike Slovenije in smernicami NIJZ tudi pri Ford Slovenija (Summit motors Ljubljana, d.o.o.) postavljamo zdravje posameznika na prvo mesto, zato smo sprejeli ustrezne ukrepe in za vas pripravili dodatne napotke. Glede na uradne napotke pristojnih organov Republike Slovenije bomo spodnje informacije redno posodabljali.


Nujne servisne storitve

Vsi prodajni saloni Ford so do preklica zaprti, naše servisne delavnice pa so večinoma odprte in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje osebne mobilnosti in varnosti v prometu.

Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo.

Servisno vzdrževanje se lahko izvede v razponu od 1.500 km ali 1 mesec od predpisanega intervala, ki velja za vozilo. V kolikor ocenjujete, da je zadeva nujna predlagamo, da se obrne na enega od pooblaščenih serviserjev, ki so odprti za nujne primere

Kontaktne številke Fordove servisne mreže se nahajajo TUKAJ >>

Več info pa na številki 080 36 37

Vam v prihajajočih tednih poteče registracija ali zavarovanje?

Krizni štab Republike Slovenije je v skladu z Odlokom o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji objavil, da je do 16. aprila 2020 prepovedano izvajanje tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji.

Veljavnost prometnih dovoljenj – vključno z zavarovanjem motornih vozil – in certifikatov ADR za prevoz nevarnega blaga, ki jim zaradi navedene prepovedi poteče veljavnost od uveljavitve navedenega odloka (17. marec 2020) do 16. aprila 2020, je podaljšana do 16. maja 2020.

Preverite zalogo vozil Ford v udobju svojega doma

Pestra ponudba osebnih in gospodarskih vozil iz zaloge, ki jih odpeljete kar takoj (ko bo mogoče)! Vozila za vsak okus, s posebnimi ugodnostmi in Fordovim bonom ob financiranju.


Izberite svojega na PRVAIZBIRA.si >>