Novi Focus ST

Novi Focus ST

Popolnoma novi Focus ST je najbolj zmogljiv Focus do sedaj

Na voljo z novim, še močnejšim motorjem, športnim podvozjem ST in pametnejšo tehnologijo. Popolnoma novi Focus ST prinaša izjemno dinamiko in popolno doživetje vožnje, ki ga boste kmalu lahko izkusili tudi sami.

Prilagodite svojo vozno izkušnjo

Novi Focus ST zagotavlja vrhunsko vozno izkušnjo. Z izbirnimi načini pogona, vključno z Normal, Slippery, Sport in Track, lahko v trenutku spremenite svojega športnega Focusa iz rafiniranega popotnika v razburljiv avto. Popolnoma uglašeno podvozje je kombinirano z neprekinjeno krmiljenim dušenjem (CCD), ki konstantno prilagaja nastavitve vzmetenja, da zagotovi izjemno kakovost in dinamiko vožnje, ne glede na pogoje. To je Focus, ki je narejen za pisto - zagotovo vas bo navdušil tudi na cesti.

Ko zmogljivost sreča vrhunski dizajn

Focus ST je zasnovan tako, da izstopa. Notranjost je oblikovana tako, da se ujema z njegovim karakterjem. Sedeži RECARO s podpisom blagovne znamke ST dopolnjuje športni volan s ploskim dnom. Aluminijasta prestavna ročica in kromirane stopalke izpopolnijo njegov športni videz. Ford SYNC 3 vam omogoča nadzor nad vsem v notranjosti od klimatske naprave, zvočnih nastavitev, do mobilnega telefona in satelitske navigacije - vse preko intuitivnega 8-palčnega barvnega zaslona na dotik ali z uporabo preprostih glasovnih ukazov*. Medtem ko zvočni sistem B&O omogoča, da lahko poslušate svojo najljubšo glasbo tako, kot si jo je zamislil avtor.

*Glasovno upravljanje je mogoče v angleškem jeziku.

Ustvarjen da vas navduši

To je najmočnejši, najbolj odziven in najbolj vozen Focus ST, ki je bil kdajkoli izdelan. Z do 280 KM in 420 Nm navora, lahko popolnoma novi Focus ST doseže 0-100 km/h manj kot šestih sekundah. Njegova tehnologijo je bila natančno izdelana, da je vožnja pravi užitek, ne glede na to, ali ste na mestnih cestah ali na progi. In prvič v zgodovini Focusa elektronski diferencial z omejeno drsnostjo poveča nadzor in vam omogoča, da občutite vsak ovinek.

Pametnatehnologija, ki skrbi za vašo varnost

Novi Focus ST je opremljen s tehnologijami za zaščito vas, vaših potnikov in drugih udeležencev v prometu. Elektronski nadzor stabilnosti stalno spremlja stanje vozila. Če sistem zazna izgubo nadzora, lahko samodejno uporabi posamezne zavore in tako ohrani stabilnost. Večje komponente zavore zagotavljajo boljšo zavorno zmogljivost. Na voljo je tudi sistem za pomoč pred trkom s sistemom za zaznavanje pešcev, ki vas lahko opozori na morebitne ovire na cesti in po potrebi uporabi zavorni sistem.