Vedno pripravljen na pustolovščine

Robusten in vsestranski crossover novi Focus Active ponuja praktičnost, prilagodljivost in uporabnost. Povečan odmik od tal in podaljšani kolesni oboki omogočajo bolj suvereno obvladovanje vsakršnega cestišča. Večje pnevmatike zagotavljajo večjo stabilnost vozila in poskrbijo za odlično vozno izkušnjo ne glede na teren.

Izstopite iz okvirjev

Koncept crossoverja Active je nekaj popolnoma novega pri modelu Focus. Konstrukcija, ki jo navdihuje izgled SUV, brezhibno združuje obliko s funkcionalnostjo in ponuja robustno, a prefinjeno potniško kabino. Serija pametnih tehnologij, vključno z izbirnimi načini vožnje, vam omogoča popolni nadzor nad cestiščem. Notranjost novega Focusa Active je zasnovana na osnovi trpežnješih materialov, ki so odpornejši in sledijo hitremu tempu aktivnega življenjskega sloga.

V potniški kabini boste imeli vse pod nadzorom z naprednimi funkcionalnostmi, ki jih boste lahko upravljali povsem intuitivno in brez napora, kot bi v vozilu vedno imeli osebnega asistenta. Številne domiselne rešitve v notranjosti bodo poskrbele za prijetno počutje vseh potnikov.

Barve

Petvratno ali karavansko različico novega Focus Active lahko izbirate v devetih odtenkih - najdite tistega, ki se najbolje poda vašemu pustolovskemu duhu.

Frozen White (5 vrat)

Frozen White (karavan)

Moondust Silver

Blue Metallic

Diffused Silver

Race Red

Magnetic

Orange Glow

Ruby Red

Metropolis White

Vozna izkušnja

Nabor tehnologij s katerimi je še dodatno izboljšana vozna izkušnja - pomaga vam upravljati pospeševanje, zaviranje in celo krmiljenje vozila, tako subtilno ter naravno, za popolno kontrolo in samozavest - da se boste vprašali 'zakaj bi si kdo želel voziti karkoli drugega?'.

Preverite več o vozni izkušnji Focusa>>

Priročnost in udobje

V novem Focusu Active lahko ostanete povezani kot še nikoli do sedaj - s tehnologijo SYNC 3, ki omogoča glasovno upravljanje se boste lahko bolj skoncentrirani na vožnjo, ob enem pa boste lahko upravljali navigacijo in ves zabavno-informacijski sistem. 

Spoznajte več o priročnosti in udobju Focusa >>

Moč in učinkovitost

Poleg odličnih motorjev ter izjemnih ročnih ter avtomatskih menjalnikov se Focus Active ponaša z aerodinamično obliko, ki poleg osupljivega videza poskrbi za bolj učinkovito vožnjo.

Preverite več o moči in učinkovitosti Focusa >>

Varnost in zaščita

Širok nabor pametnih tehnologij je namenjen zaščiti vas, vaše družine in drugih udeležencev v prometu. Tako boste lahko brezskrbno potovali in učivali v vsakem kilometru.

Spoznajte več o vastnosti in zaščiti Focusa >>

Uporabnost

Potnikom nudi veliko prostora za glavo, ramena in noge. Premišljena kabina je polna učinkovitih rešitev ter uporabnih funkcionalnosti.Z navdušujočo prostornino vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za prtljago.

Spoznajte več o uporabnosti Focusa >>