Nova Fiesta

Nova Fiesta

Nova Ford Fiesta

Podajte se na pot z novo Ford Fiesto.

Nova zunanja oblika pritegne občudovanje in poskrbi za elegantno podobo legendarnega majhnega avtomobila v mestu. Napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pripomorejo k učinkovitejši in prijetnejši vožnji. Izbira naprednih pogonov EcoBoost Hybrid zagotavlja še bolj odzivno in zabavno vožnjo ter osupljivo varčno porabo goriva in nižje emisije CO2. Na voljo je paleta edinstvenih različic – od Fieste ST-Line s športno navdahnjenim slogom in Fieste Titanium z vrhunskim udobjem do Fieste Active z značilno robustno zunanjostjo: zagotovo boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam povsem ustreza.

MENJALNIK ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko, ki pomaga zmanjšati emisije CO2 in stroške uporabe. Večje število prestavnih razmerij, nizka masa in napredno delovanje dvojne sklopke zagotavljajo uglajeno in brezhibno prestavljanje. Tako je vožnja s Fiesto EcoBoost Hybrid učinkovitejša in preprostejša, še posebej v mestnem prometu s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

DIGITALNI INSTRUMENTI

Nova 31 centimetrska (12,3 palčna) digitalna instrumentna plošča v Fiesti informacije za voznika prikazuje v visoki ločljivosti ter z intuitivnimi in lahko berljivimi simboli. Prav tako lahko določite prednostno razvrstitev prikazanih informacij, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene prednastavitve za posamezne voznike (serijsko pri različicah Vignale in ST-3).