MAKSIMALNA ZABAVA. OPTIMALNA UČINKOVITOST.
NOVA FORD FIESTA
OBČUTITE ENERGIJO
NOVA FORD FIESTA
OGLEJTE SI JO

Nova Ford Fiesta

Živite s Ford Fiesto

Osupljiva nova zunanja oblika daje ikoničnemu majhnemu avtomobilu elegantno prisotnost po mestu. Medtem ko napredne tehnologije, kot je povsem nova interaktivna digitalna instrumentna plošča, pomagajo ustvariti učinkovitejšo in prijetnejšo vožnjo.

Izbira naprednih tehnologij Fieste EcoBoost Hybrid zagotavlja bolj odzivno in zabavno vožnjo, z impresivno porabo goriva in nižjimi emisijami CO2.

Z vrsto edinstvenih oprem ki so na voljo – od športno navdahnjenega stila Fieste ST-Line, vrhunskih ravni udobja Fieste Titanium do robustnega zunanjega značaja Fieste Active – boste našli popolno novo Ford Fiesto, ki vam bo ustrezala.

Poglavitne lastnosti

digitalna instrumentna plošča
Fiestina nova 31,2 centimetrska (12,3-palčna) digitalna instrumentna plošča prikazuje voznikove informacije v visoki ločljivosti z uporabo intuitivnih in lahko berljivih ikon. Prav tako lahko določite prednost, katere informacije so prikazane, vključno z navigacijskimi opozorili, in programirate želene informacije.
ecoboost hybrid powershift
EcoBoost Hybrid PowerShift je sedemstopenjski samodejni menjalnik z dvojno sklopko (EcoBoost Hybrid Powershift je na voljo pri 1,0-litrskih modelih Fiesta EcoBoost blagi hibrid) emisij in obratovalnih stroškov. Večje število prestavnih razmerij, lahka zasnova in napredno delovanje z dvojno sklopko zagotavljajo gladko in brezhibno menjavanje prestav. To pomeni, da Fiesta EcoBoost blagi hibrid zagotavlja učinkovitejšo in manj zahtevno vožnjo, zlasti v mestnem prometu s speljevanjem in ustavljanjem.
ST-LINE vignale interior
Vignale z delno usnjenimi sedeži Sensico, rdečimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi rdečimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.
Active Vignale
Active z delno usnjenimi sedeži Sensico, modrimi kontrastnimi šivi, edinstvenimi modrimi obrobami zračnikov in 31,2 centimetrska (12,3-palčno) digitalno instrumentno ploščo.

Ceniki in katalogi

Več informacij in aktualni cenik modela.