Gospodarska vozila Ford

Gospodarska vozila Ford

Posebna ponudba gospodarskih vozil Ford

Gospodarska vozila Ford imajo dokazano zanesljivost in kvaliteto - že 4. leto so številka 1 v Evropi.

Ko izbirate novo gospodarsko vozilo, morate misliti na veliko stvari. Kaj boste prevažali? Kako težak je tovor, ki ga boste vozili? Koliko kilometrov naredite v enem letu in v kakšnih voznih razmerah? Na vsa ta vprašanja morate odgovoriti, še preden se odločite za vozilo, ki bo najbolj ustrezno za vaš posel. 

Fordova gospodarska vozila se lahko pohvalijo z:

4 leta jamstva brez omejitve kilometrov (Courier 5 let)
• celotna paleta gospodarskih vozil se lahko ponaša z najboljšo varnostjo v svojem razredu, potrejno s strani Euro NCAP
• v koraku s časom in tehnologijo – sistem SYNC s samodejnim klicem v sili, povezljivost s sistemi AndroidAuto in Apple CarPlay, stabilizacija v bočnem vetru, stabilizacija priklopnika, brez nagibanja v ovinkih
• enaka vrhunska vozna dinamika kot pri osebnih vozilih Ford – na cilj spočiti.

Zavedamo se, da je primerno gospodarsko vozilo začetni korak na marsikateri podjetniški poti. Za podjetja in samostojne podjetnike smo pripravili posebno ponudbo gospodarskih vozil in možnost podjetniške subvencije. Za več informacij se oglasite pri pooblaščenem trgovcu z vozili Ford.

Katero gospodarsko ali lahko gospodarsko vozilo Ford je pravo za vas?

Preverite pregled game Fordovih tovornih vozil in izberite tistega, ki se najbolje poda z naravo vašega posla. Prevažate občutljivo blago? Imate veliko orodja in delate pretežno na terenu? Ste vaše podjetje ukvarja s prevozom ali dostavo? Koliko ljudi in tovora prevažate?