Tudi letos podpiramo mlade slovenske podjetnike

Po uspešni drugi sezoni projeka ŠTARTAJ SLOVENIJA, v kateri smo, skupaj s partnerji, do poslovnih uspehov pomagali osmim podjetniškim ekipam, se letos vračamo še močnejši in bolj odločni.

Ford, zanesljiv partner mladih podjetnikov, stopa nasproti z družino gospodarskih vozil Ford, ki olajšajo vsakodnevne izzive vsakega podjetnika. Trem mladim podjetnikom tretje sezone ŠTARTAJ SLOVENIJA, bomo pomagali pri izboru in financiranju pravega gospodarskega vozila Ford za njihove potrebe ter ga brezplačno polepili. Tako bo njihova pot do uspeha lažja, saj gospodarska vozila Ford združujejo izjemno zmogljivost pri prevozu tovora z maksimalno učinkovitostjo in udobjem pri vožnji.

Udobje na poti pa bomo nudili tudi partnerjem, strokovnjakom iz različnih področij in mladim podjetnikom, ki bodo podjetniške nasvete ponesli po celotni Sloveniji v seriji ŠTARTAJ SLOVENIJA V ŽIVO. V njej bomo skupaj razkrivali podjetniške izzive in njihove rešitve.

Izdelke osmih mladih podjetnikov, ki se predstavljajo v tretji sezoni, boste na policah vseh megamarketov INTERSPAR našli že od 17. septembra dalje. Pot izdelkov na police in zgodbe podjetnikov pa bomo oktobra in novembra spremljali v oddajah Štartaj, Slovenija! na POP TV.