Ford Fiesta ST

Pregled

Popolnoma nova Fiesta ST združuje vse Fordovo znanje in lastnosti, ki so vam všeč, v najintenzivnejšem in najbolj vsestranskem paketu doslej.

Do potankosti si izpopolnite in prilagodite vozno izkušnjo

Od kratke vožnje po nakupih do zahtevnega dne na dirkališču: izberite ustrezni vozni način (Normal, Sport in Sport+) in tako prilagodite specifiko motorja in drugih sistemov za optimalno vozno izkušnjo. Ročno lahko spremenite tudi položaj stopalk za plin in zavoro ter odzivnost krmiljenja. Izboljšan sistem za razporejanje navora, elektronski nadzor stabilnosti s tremi načini delovanja in šasija, umerjena za zmogljivost, zagotavljajo natančno vodenje. Možnost izbire športnega vzmetenja, platišč, zavor in krmilnega sistema pa oblikujejo avtomobil, ki je zasnovan tako, da zadosti vašim voznim zahtevam.

Začutite zmogljivost

Nova Fiesta ST je močnejša, bolj odzivna in bolj zabavna za vožnjo kot kdajkoli prej. Povsem nov 1,5-litrski motor EcoBoost prinaša 200 KM s 290 Nm navora in 0-60 časom 6,5 sekunde. Deaktivacija cilindra lahko izboljša učinkovitost za vsakodnevno vožnjo, kar vam pomaga prihraniti gorivo. In uvedba mehanskega diferenciala z omejenim zdrsom izboljša vleko in nadzor, ko to najbolj potrebujete.

Uživajte v svoji najljubši glasbi

Vaša najljubša glasba si zasluži, da zveni tako, kot si jo je zamislil njen avtor. In natanko to bo v novi Fiesti pričaral posebej zanjo ustvarjen vrhunski zvočni sistem 'B&O PLAY'. Ta vrhunski zvočni sistem s 675 watti zagotavlja bogat, mogočen zvok prek paketa, ki vključuje 10 zvočnikov, nizkotonec in globokotonec. To napredno tehnologijo so posebej za Fiesto zasnovali, razvili in naravnali strokovnjaki akustike pri sistemu 'B&O PLAY'. Zato dajte vašo najljubšo glasbo na glas in uživajte v vaši potujoči koncertni dvorani!

Imejte nadzor ne glede na pogoje

Elektronski nadzor stabilnosti nenehno spremlja položaj vaše Fieste ST. Začuti, ko vozilo izgubi oprijem in samodejno zavira na posameznem kolesu in ga stabilizira. Z uporabo naprednih senzorjev nadzoruje obnašanje vozila v vseh pogojih.