Usedite se in uživajte v vsakem trenutku

Novi Ford Mustang je oblikovan tako, da se lahko sprostite in se popolnoma prepustite vožnji, ne glede na to, ali gre za mestno ali pustolovsko potovanje.


Prostoročni nadzor z vmesnikom SYNC

ford

SYNC 3 je najnaprednejša različica multimedijskega vmestnika. Zaradi izboljšanih glasovnih ukazov je uporaba veliko hitrejša in učinkovitejša. 8" zaslon na dotik s še širšimi in odzivnimi gumbi prepozna tipične gibe pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, kot so zategovanje in širjenje prstov, tako da so navigacija in ostale funkcionalnosti še bolj intuitivne. SYNC 3 ima tudi možnost uporabe aplikacij AppLink, Applov CarPlay in Android Auto, ki prenašajo podatke iz vašega pametnega telefona na zaslon.Obarvajte vožnjo s svojo najljubšo barvo

ford

Med nočno vožnjo izberite osvetlitev kabine, ki ustreza vašemu razpoloženju. Spremenite barvo indikatorjev armaturne plošče tako, da izberete eno od sedmih barv osvetlitve ali ustvarite kombinacijo treh najljubših barv s funkcijo MyColour.
Vaš Mustang, vaša pravila z MyMode

ford

Z MyMode lahko nastavite svoj osebni način vožnje in shranite izbrane nastavitve. Vključujejo nastavitve za krmiljenje, odziv plina, nadzor prestavne ročice (samo pri samodejnem menjalniku), nastavitve elektronskega nadzora stabilnosti in celo intenzivnost aktivnega izpušnega sistema.
Nastavite svoje sedeže za popolno udobje

ford

Uživajte v največji udobnosti svojega Mustang, ne glede na zunanje pogoje, zahvaljujoč elektronskemu nadzoru v kabini. Izberite ogrevane sprednje sedeže (kot oprema za doplačilo), da ostanejo topli tudi pozimi.
Sanjski avdio sistem

ford

Avdio sistem Shaker Pro je opremljen z radijem DAB+ in predvajalnikom CD/MP3. Dvanajst zvočnikov, skupaj z 8" zaslonom ter subwooferjem, nameščenim v prtljažniku, zagotavljajo močan in absolutno kristalen zvok.
Povežite se z Apple CarPlay

ford

Če uporabljate iPhone vam vmesnik SYNC 3 omogoča dostop do glasbe, podcastov, zemljevidov, zvočnih knjig in še veliko več prek aplikacije Apple CarPlay. Preprosto povežite svoj iPhone s SYNC 3 z USB kablom in zaslon na mobilnem telefonu bo prikazan na 8" zaslonu z vsemi funkcijami kot so; Sirijino glasovno upravljanje ali tipične touch-zaslonske kretnje za dostop do želenih funkcij. Siri lahko uporabite za prostoročno telefoniranje in pošiljanje besedilnih sporočil.Povežite se z Android Avto

ford

Z najsodobnejšo tehnologijo Ford SYNC 3 lahko z uporabo intuitivnih glasovnih ukazov preprosto kličete in pošiljate besedilna sporočila iz telefona Android. V telefonu s sistemom Android lahko dostopate tudi do glasbe, podcastov in zemljevidov. Preprosto ga povežite s sistemom Android Auto prek USB kabla, zaslon na mobilnem telefonu pa bo prikazan na 8" barvnem zaslonu, ki ga lahko upravljate z dotikom.Posodite avto brez skrbi

ford

Funkcionalnost Ford My Key® vam omogoča nastavitev omejitve hitrosti, opomnika varnostnega pasu in celo glasnosti zvočnega sistema. Ta tehnologija je zasnovana tako, da vam zagotavlja mir, da lahko svoj avto posodite prijateljem ali družinskemu članu, saj lahko po lastni presoji programirate omejitve za določen ključ. Lahko ohranite neomejen "administrativni" ključ za vašo uporabo.
Zagon vozila s pritiskom na gumb

ford

Mustang samodejno zazna prisotnost ustreznega ključa, tudi če je v žepu ali torbici. Za zagon motorja samo pritisnite Ford Power gumb in avto se bo zagnal.

Poenostavljena vzvratna vožnja

ford

Stebri, kolesa, stene ... Kamera za vzvratno vožnjo prikazuje celotno območje za vozilom na zaslonu, integriranem na 8" zaslon vmesnika SYNC 3. Poleg tega, da zagotavlja celoten pogled, sistem prikazuje navidezne linije, ki vam pomagajo parkirati tudi v tesnih prostorih. Vzvratna kamera se samodejno aktivira, ko vključite vzvratno prestavo.
Vzvratna ogledala z Mustang osvetlitvijo

ford

Vsakič, ko odprete vrata, se na tleh prižge svetlobni snop v obliki Mustang konjička.

Bookmark & Share