Še bolj zmogljiv in učinkovit za še več užitkov

Prisotnost, uspešnost in inovativnost. Pripravite se na uživanje v novem Mustangu, avto, ki je drugačen od vseh drugih.

Prisotnost: Preoblikovan spredaj in zadaj, Mustang 2018 ima še bolj agresiven športni profil in boljšo aerodinamiko. Vhodne odprtine prednjega pokrova prikazujejo nove zmogljivosti modificiranega 5,0-litrskega motorja V8. Za še bolj intenziven videz poskrbijo LED dnevne luči

ford ford ford

Boljša učinkovitost: Visoko zmogljiv izjemen sistem športnega vzmetenja se odziva na cestišče, način vožnje in razmere na cesti in skoraj v hipu prilagodi vzmetenje. Senzorji nadzirajo premikanje karoserije in koles tisočkrat v vsaki sekundi in prilagodijo togost blažilnikov. Ta sistem se lahko hitro odzove v primerih, ko bi vozilo z običajnim sistemom z najnižjimi deli zadelo ob tla, npr. pri počasni vožnji z robnika. Če senzorji zaznajo nevarno bližanje tlom na sprednjem delu vozila, sistem prilagodi blaženje zadnjega dela, da prepreči drsanje po tleh.


Inovacije: Prikaz informacij na 12" popolnoma digitalnem zaslonu potovalnega računalnika je prilagojen izbranemu načinu vožnje (Normal, Sport+, Track, Drag in Snow). Lahko pa si ga prilagodite tudi po svoje.

Bookmark & Share