Američan v Evropi

Kulten, zmogljiv in dinamičen: to je novi Ford Mustang naslednje generacije. Najnaprednejše vrhunske tehnologije novega Mustanga, ki poosebljajo zmogljivost, dodelanost in učinkovitost, so se združile, da vam ponudijo prenovljeno legendo.


Mustang Fastback

Dolg pokrov motorja različice Fastback, ki uteleša duh Mustanga v skrajno sodobni obliki, se spušča navzdol, da zmanjša upor zraka, in tako avtomobilu omogoča, da z lahkoto reže skozi zrak. Sprednji razdelilni elementi povečajo potisno silo k tlom in vam omogočajo, da uživate v Mustangovi izjemni zmogljivosti. Značilen dizajn sprednjih žarometov in zadnjih luči skupaj z drugimi prepoznavnimi lastnostmi ne pušča nobenega dvoma o identiteti avtomobila. Z vrsto prefinjenih tehnologij, ki so vse zasnovane, da izboljšajo vašo izkušnjo za volanom, je to športni avtomobil, ki se popolnoma osredotoča na voznika.

Novi Mustang kabriolet: ustvarjen za odprto cesto.

Novi Mustang kabriolet, ki ga je Fordov glavni oblikovalec Joel Piaskowski opisal kot "čudovit vodoravni naboj", je izraz čiste svobode vožnje. S popolnimi merami iz vsakega kota ima avtomobil gladko srednjo linijo, ki se ovija okrog odprtine kabine, da jo poudari. Popolnoma nov mehanizem zlaganja omogoča, da se streha v nekaj sekundah zloži globoko v notranjost, da se ohranita uglajeni videz avtomobila in njegova aerodinamičnost. Rahla izboklina na prtljažniku pomaga ustvariti potisno silo k tlom, tako da pogon na zadnja kolesa zagotovi moč in navor. Mustang bo z dvignjeno ali spuščeno streho nedvomno pustil trajen vtis, kamorkoli ga peljete.
Bookmark & Share