Ford Kuga

Osupljivo in nadvse sodobno oblikovanje zunanjosti in notranjosti. Brezkompromisna zmogljivost in nepopustljiva učinkovitost. Popoln seznam dovršenih funkcij, sistemov in tehnologij. Praktičnost, prilagodljivost in priročnost, ki izpolnijo vse vaše želje.

Če tam, kjer drugi vidijo le ovire, odkrivate nove priložnosti, se vam z Ford Kugo odpirajo neskončne možnosti.

Tehnologija, ki jo lahko upravljate z glasom

Ford SYNC vam omogoča, da ostanete povezani in upravljate svoj mobilni telefon, glasbo, navigacijski sistem in klimatsko napravo z intuitivnimi govornimi ukazi ali 8" (20,3 cm) barvnim zaslonom na dotik.

Parkiranje in zapuščanje parkirnega mesta brez stresa

Aktivna pomoč pri parkiranju uporablja kombinacijo različnih tehnologij in omogoča veliko več kot le samodejno usmerjanje v parkirno mesto. S pomočjo pri izvozu iz parkirnega mesta se boste spet varno odpravili na pot.Sistem za bočno in pravokotno parkiranje med vožnjo poišče primerno parkirno mesto. Nato samodejno usmerja vozilo vanj, vi pa prestavljate, pospešujete in zavirate (v skladu z jasnimi in preprostimi navodili na zaslonu in ob upoštevanju zvočnih signalov).

Ford Kuga s preprečevanjem naleta pri manjših hitrostih

Inovativen sistem Active City Stop pri hitrostih do 50 km/h pomaga preprečiti nalet v počasnem mestnem prometu. Če zazna, da je vozilo, ki vozi spredaj, nepričakovano ustavilo, samodejno zavira.


Oglejte si video z novo Kugo v akcijifordS popolno sopotnico Kugo na izlet

Zaljubljena v naravo in visoke nadmorske višine, sva se odpravila na lov za snegom in soncem po nekaterih izmed najlepših cest in skozi nekaj izmed najvišje ležečih krajev od avstrijske Koroške vse do Bavarske in Tirolske z Dolomiti. V naslednjih nekaj objavah bova z vami delila vtise s prevoženih poti in vas morda navdihnila, da se tudi sami podate na kakšno izmed njih.


Avanture s Kugo 1.del>>

Avanture s Kugo 2.del>>

Avanture s Kugo 3.del>>

Bookmark & Share