Praktično vozilo z dodatno zabavo

Kompaktno vozilo KA+ je opremljeno s praktičnimi funkcijami, napredno tehnologijo in zabavnimi elementi. Ti skupaj izoblikujejo neprecenljivo kakovost vozila KA+. Ford SYNC vam omogoča napredno glasovno upravljanje za mobilne in glasbene funkcije. Novi sistem MyFord Dock priznava pomembnost, ki jo imajo pametni telefoni pri vožnji, zato poskrbi, da je vaš varno in vidno nameščen.

Kot boste spoznali, KA+ ni le vozilo lepega videza. To je tudi pametno in prijazno vozilo.


fordFord SYNC. Napredna prostoročna tehnologija

Sistem Ford SYNC v dodatni opremi vam omogoča nadzor nad glasbo ter opravlja in sprejema klice na vašem mobilnem telefonu s pomočjo enostavnih glasovnih ukazov. Na glas bo prebral vaša besedilna sporočila, predvajal bo glasbo z USB-ključa in bo izvajal pretakanje glasbe na mobilnem telefonu, združljivem s tehnologijo Bluetooth®. S pomočjo funkcije AppLink lahko uživate ob glasovnem upravljanju aplikacij za Android in iOS. Skoraj kot bi imeli osebnega pomočnika s seboj, čeprav se vozite sami.

* Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so uporabljeni z dovoljenjem in so v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc.; vse tovrstne oznake, ki jih podajajo podjetje Ford Motor Company Limited in njegove povezane družbe, so uporabljene v skladu z licenčnimi pogoji. Druge blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih zadevnih lastnikov.


fordPametno shranjevanje za pametne telefone

My Ford Dock je domiselna dizajnerska rešitev, ki omogoča varno shranjevanje vašega pametnega telefona, predvajalnika MP3 ali navigacijske naprave, tako da imate pregled nad napravo, ne da bi odmaknili pogled s ceste. Shranjevalni prostor se nahaja na vrhu sredinske konzole in je opremljen s pomičnim pokrovom, ki vašo napravo pritrdi v ležišče.


fordVaš potovalni zvočni posnetek

KA+ se dobavi s podano izbiro zvočnih sistemov. Standardni Ford Stereo vsebuje stereo radijski sprejemnik, USB-konektor za predvajanje glasbe s pametnega telefona, varen prostor za hranjenje naprav in možnost za povezljivost prek Bluetooth.

Sistem Ford SYNC v dodatni opremi nadgrajuje sistem še z možnostjo nadzorovanja vaše glasbe z glasovnim upravljanjem ali z upravljanjem na daljavo preko volanskih stikal. S sistemom AppLink pa lahko
priljubljene aplikacije Android in iOS upravljate z glasovnimi ukazi: poslušajte zvočne knjige, pridobite sveže rezultate s spletnega mesta goals.com, poiščite dogodke v bližini ter prisluhnite priljubljenim skladbam prek aplikacije Spotify. Digitalni radio (DAB) je možen v dodatni opremi.


fordEnostavno uravnavanje temperature

S samodejnim elektronskim uravnavanjem temperature nastavite udobno temperaturo, nato pa prepustite vašemu KA+, da jo ohranja. Ne prehladno. Ne prevroče. Ravno pravšnje, vsakič.fordIzjemno udobje z ogrevanimi sedeži

Ne glede na zunanje pogoje se vi in vaši potniki v vozilu KA+ počutite toplo in udobno. Z ogrevanjem sprednjih sedežev v dodatni opremi postane vožnja v hladnih mesecih veliko prijetnejša.fordElektrično zložljiva ogledala

Da bi preprečili nevšečne poškodbe, se električno zložljiva ogledala samodejno poklopijo in zaprejo, ko se vozilo zaklene (ali ko uporabite stikalo za nastavitev ogledal).fordSistem Ford EasyFuel za zanesljivo polnjenje goriva

Zahvaljujoč tej uporabni tehnologiji je v vaš avtomobil praktično nemogoče doliti napačno gorivo, saj se napačna šoba preprosto ne bo prilegala. Glede na to, da je Ford EasyFuel sistem brez pokrova, si zaradi umazanega čepa pokrova za gorivo ne boste umazali rok.

Bookmark & Share