Ford Fiesta obeležuje 40 let

Ford Fiesta združuje sodobno obliko in vrhunsko tehnologijo. In vsaka lastnost je oblikovana tako, da vam omogoči kar najbolje izkoristiti vaš dan.


S sistemom SYNC lahko izbirate skladbe z USB ključa, predvajalnika MP3/iPod® ali jih predvajate s svojega mobilnika. Sistem vam omogoča, da opravljate in sprejemate klice zgolj z glasovnimi ukazi. Lahko vam celo na glas prebere vaša sporočila, tako ostanete povezani s prijatelji in družino tudi med vožnjo.

Tudi za gorivo vam ne bo treba prepogosto ustavljati: naš nagrajeni bencinski motor 1,0 EcoBoost združuje prepričljivo moč in izjemno porabo že od 4,3 l/100 km.

Z vrsto inovativnih tehnologij bo vsaka vaša vožnja varna, udobna, zanimiva in zabavna. In avtomobil je na voljo v 12 osupljivih barvah.

Elegantna Ford Fiesta z 1,0-litrskim motorjem EcoBoost si je z vrhunskim videzom ter izjemno varčnostjo pridobila naziv Svetovni ženski avto leta 2013. Poleg tega naziva Mednarodni motor leta 2012, 2013, 2014, 2015 in tudi 2016 za novi 1.0 EcoBoost motor le še potrjujeta dejstvo, kako odlična je Ford Fiesta. Ford Fiesta se je v Evropi po prodajnih rezultatih že drugo leto zapored uvrstila na prvo mesto. Tudi v letu 2014 nadaljuje z izjemnimi uspehi. Na prestižnem izboru What car? Awards 2014, je osvojila prvo mesto v kategoriji najboljšega majhnega avtomobila . Fiesta ST pa se lahko pohvali z nagrado najboljšega malega športnega avtomobila 2014.

Preizkusite Fiesto: prijavite se na testno vožnjo. Ali izvedite več o dizajnu, vozni izkušnji, zmogljivosti in varčnosti ter stopnji varnosti in zaščite.

Bookmark & Share