NOVA FORD FIESTA NASLEDNJE GENERACIJE

Ultrasodoben slog in osebna nota, tako da lahko svoj avtomobil prilagodite sebi. Več naprednih tehnologij in nepogrešljivih funkcij. Razburljiva, dinamična vožnja, zasnovana tako, da vam prikliče nasmeh na obraz. Fiesta naslednje generacije je na novo zamišljena in na novo zasnovana. In kot boste kmalu ugotovili, ko izkusite njegov inteligentni dizajn, ta avtomobil ponuja še več, kot se zdi na prvi pogled.Sproščujoča in poživljajoča. Neprecenljiva in pametna.

Če pametne tehnologije gladko delujejo v vašem domu, bi potem morale enako brezhibno delovati tudi v vašem avtomobilu. S tem namenom je Fiesta naslednje generacije opremljena s sistemom glasovnega upravljanja SYNC 3, ki vam olajša življenje, sistemom ozvočenja B&O PLAY, ki vaša potovanja spremeni v zabavna doživetja, in z odpirajočo panoramsko streho, ki prijetno popestri vsako vašo vožnjo. Pripravite se, da odkrijete vse to in še več v notranjosti vozila, ki vam nudi celovito udobje in praktičnost, ki bi si ju lahko zaželeli.fordVaša najljubša glasba v izvedbi, kot naj bi jo poslušali

Kakršenkoli je že vaš glasbeni okus, glasba si zasluži, da jo poslušate, kot si jo je izvajalec zamislil. In točno to lahko pričakujete v Fiesti. Zakaj? Zato, ker je na voljo s sistemom ozvočenja B&O PLAY. Ta vrhunski zvočni sistem s 675 watti zagotavlja bogat, mogočen zvok prek paketa, ki vključuje 10 zvočnikov, nizkotonec in globokotonec. To napredno tehnologijo so posebej za Fiesto zasnovali, razvili in naravnali strokovnjaki akustike pri sistemu B&O PLAY. Zato povečajte glasnost in uživajte v svoji najljubši skupini ali pesmih v koncertni dvorani, ki je kar kabina vašega avtomobila.


fordCelovita tehnologija, ki jo lahko upravljate z glasom

Ford SYNC 3 je najsodobnejši sistem, ki vam omogoča, da ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo in navigacijski sistem z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali prek 8-palčnega barvnega zaslona na dotik. Poveže se s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto, z Applinkom pa lahko dostopate do nekaterih izmed svojih najljubših aplikacij za pametne telefone, vključno s Spotify. Promet v živo pomaga, da se izognete zastojem. Prikličete lahko celo seznam lokalnih restavracij le z ukazom „Lačen sem" ali pa dostopate do Michelinovega vodiča, da izberete restavracijo in izvedete rezervacijo.


fordVeliko panoramsko strešno okno za večji občutek sproščenosti in prostornosti

Za razliko od večine avtomobilov istega velikostnega razreda je Fiesta na voljo z možnostjo razkošnega steklenega, dvodelnega panoramskega strešnega okna. To se odpre z nagibom ali pa zdrsne pod zadnji del strehe, s čimer ustvari občutek sproščenosti in prostornosti. Streha omogoča vstop naravni svetlobi, hkrati pa sončno odbojno steklo ohranja svežino in vas ščiti pred UV-žarki. Električno krmiljen strešni zastor zakrije ali razkrije strešno okno s pritiskom na gumb.


Vaša Fiesta. Ravno takšna, kot si jo želite.

ford ford ford ford ford

Si želite Fiesto prikrojiti po meri in ji dati lasten pečat? To vam omogoča širok nabor možne opreme. Od enobarvnih, kovinskih, dvobarvnih in posebnih barv zunanjosti do notranjih poudarkov, slogov oblazinjenja i šivov, pa različnih dizajnov platišč ... Ne glede na to, kakšen videz avtomobila si želite, boste v naših paketih opreme po meri zagotovo našli to, kar potrebujete.


fordPametno shranjevanje za pametne telefone

My Ford Dock je domiselna dizajnerska rešitev, ki omogoča varno shranjevanje vašega pametnega telefona, predvajalnika MP3 ali navigacijske naprave, tako da imate pregled nad napravo, ne da bi odmaknili pogled s ceste. Shranjevalni prostor se nahaja na vrhu sredinske konzole in je opremljen s pomičnim pokrovom, ki vašo napravo pritrdi v ležišče.


fordSedeži in volanski obroč, ki vas grejejo

Ogrevani sprednji sedeži tako za voznika kot sopotnika so na voljo v dodatni opremi. Izbirate lahko med tremi različnimi nastavitvami gretja, ki jih enostavno nastavite s pritiskom na gumbno stikalo, s katerim upravljate gretje levega in desnega sedeža, rdeča lučka pa sveti in kaže stopnjo nastavitve gretja, ki ste jo izbrali. Ne glede na to, ali jutro prinese zmrzal ali mraz oziroma je noč ledeno mrzla, vam bo ogrevan volanski obroč bolje segrel roke kot par rokavic.


fordBrez ključa pomeni brez napora

Ko hodite proti avtu, Fordov sistem za zagon vozila brez ključa zazna prisotnost vašega ključa, četudi je ta v vašem žepu ali torbici. Vrata se odklenejo, in ko se usedete, za zagon ne potrebujete ključa. Preprosto pritisnete sklopko, stisnite Fordov gumb za zagon in motor bo zaživel.


fordDovolj prostora, da iztegnete noge

Z domiselno izrabo prostora vam Fiesta omogoča več prostora za noge tako na sprednjih kot zadnjih sedežih kot kadar koli prej. In glede na to, da imajo zadnji sedeži stilno oblikovano, ozko hrbtno stran, lahko vaši sopotniki sedejo globoko nazaj.fordProstor za vse

Kabina je zasnovana tako, da je vsak kvadratni milimeter prostora maksimalno izkoriščen, in nudi do 19 ločenih odlagalnih mest glede na model, ki ga izberete. Priročni elementi vključujejo ‚podstavek za naprave' pred prestavno ročico, ki ga uporabite za hranjenje mobilnih naprav. Tako med vožnjo naprave ne bodo drsele okrog, saj ima podstavek gumijasto podlago. Na voljo je tudi USB-vtičnica, ki služi kot priročna točka za polnjenje.


fordVam na voljo za informacije in zabavo ...

Fiesta nudi štiri različne stopnje sistemov za zabavo v notranjosti avtomobila (ICE). Vhodna stopnja sistema vsebuje radio visoke zanesljivosti, šest zvočnikov, Bluetooth, dve USB-vtičnici in še več. Najvišja stopnja sistema za zabavo v notranjosti avtomobila (ICE) vključuje digitalni radio DAB, 8-palčni barvni zaslon na dotik, združljivost s sistemoma Apple CarPlay in Android Auto, sedem zvočnikov, SYNC 3 s povezljivostjo Bluetooth in glasovnim upravljanjem ter še veliko drugih funkcij.

fordBrezskrbna souporaba avtomobila s funkcijo MyKey®

Ta tehnologija vam omogoča, da določite največjo hitrost, nastavite opomnik za varnostni pas in celo nadzirate glasnost zvočnega sistema, če želite. Ford MyKey®, ki je oblikovan, da vam omogoči brezskrbno posojanje avtomobila prijatelju ali družinskemu članu, je preprost za uporabo. Samo vstavite ključ, zaženite avtomobil in nato sledite preprostim navodilom, da programirate omejitve, ki jih želite nastaviti za ta ključ. "Skrbniški" ključ brez omejitev lahko obdržite zase in celo imate več kot enega od vsakega.


fordHitro očistite svoje vetrobransko steklo s funkcijo Quickclear

Ta pametna funkcija je zasnovana za to, da vas v ledenih jutrih spravi hitreje na pot. Preprosto pritisnite gumb in ultra tanka vlakna se ogrejejo in odmrznejo ter tako odrosijo vaše vetrobransko steklo in odmrznejo brisalce. Sistem začne delovati v nekaj sekundah, celo pri temperaturah pod ničlo.


fordNastavite temperaturo, ki vam ustreza

Z elektronsko klimatsko napravo s samodejnim uravnavanjem temperature (EATC), ki je na voljo kot dodatna oprema, le izberete želeno temperaturo notranjosti avtomobila, sistem pa jo nato vzdržuje s pomočjo napredne klimatizacije.fordZunanja ogledala, ki se sama varujejo pred poškodbami

Zunanja ogledala se zlahka poškodujejo, ko vozite skozi tesna mesta ali parkirate v ozki ulici. Izbirna električno zložljiva ogledala vam pomagajo, da se temu izognete, saj se ob pritisku na gumb poklopijo navznoter. Ker so ogrevana, lahko v mrzlih jutrih krenete na pot hitreje in varneje.

Bookmark & Share