Skrb za stranke

Želimo, da naše stranke pri vožnji Forda uživajo. Z razvojem sodobnega protiprašnega filtra, ki ščiti potnike pred večino alergenih delcev iz zraka. S tem je vožnja prijetneša za vse, ki so alergični na prah in pelod.

To je samo ena izmed številnih nagrajenih izboljšav, zaradi katerih se naše stranke počutijo popolnoma udobno.

Ford C-MAX je prvo vozilo na svetu, ki je od TÜV, neodvisne nemške organizacije za preizkušanje in ocenjevanje materialov, prejel certifikat 'alergijsko preizkušena notranjost'. Certifikat je potrdila tudi Britanska Allergy Foundation (BAF).

Zaščita otrok

Upamo, da vam nikoli ne bo treba preizkusiti številnih z varnostjo povezanih tehnoloških izboljšav v naših avtomobilih. Vendar vzbuja zaupanje zavest, da so zaradi skrbnega načrtovanja naša vozila med najvarnejšimi na cesti.

Ford C-MAX je ocenjen s 4 zvezdicami za zaščito otrok – prvi avtomobil, ki je kadar koli prejel oceno 4 zvezdice Euro NCAP za zaščito otrok.

Vedno več recikliranja

• V skladu z mednarodnimi standardi je možno pri novejših Fordovih vozilih reciklirati kar 85 % sestavnih delov.

• Vsak nov Ford ima vgrajenih 20 do 50 delov, proizvedenih iz recikliranih materialov. To pomeni, da bo na deponiji vsako leto 17.000 ton manj nekovinskih recikliranih materialov.

• Uporabljamo reciklirane odbijače, akumulatorje, pnevmatike, obloge, zamaške steklenic, plastične steklenice, ohišja računalnikov in tekstil. Ta reciklirani material se uporablja za sestavne dele, kot so zbiralniki vstopnega zraka, izolacija in stenske in talne obloge, kot tudi za pakiranje delov.

Bookmark & Share