Obiščite LJFW driven by Ford

Med 4. in 6. aprilom se bo pri nas zgodil največji modni dogodek pri nas - Ljubljanski teden mode bo tudi v tej ediciji zapeljan s Fordom. Tudi tokrat se bodo na modni pisti predstavili novi in že uveljavljeni, domači in tuji modni oblikovalci, ki pripravljajo nove kolekcije.LJFW april 2018 from Ljubljana Fashion Week on Vimeo.


Po tem, ko smo si novembrsko edicijo LJFW ogledali pod površjem ljubljanskih ulic, se bomo z aprilskimi modnimi poslasticami sladkali med 4. in 6. aprilom v filmskem studiu Viba film.

Na LJFW so tudi tokrat pripravili natečaj za oblikovalce iz regije in glavna nagrada ostaja predstavitev kolekcije na tednu mode v Londonu. Trije izbrani iz vsake države bodo svoje kolekcije predstavili na finalnem izboru, ki bo potekal aprila na tednu mode v Beogradu pred mednarodno strokovno žirijo.

LJFW podpira tudi mlade oblikovalce, ki so šele na začetku svoje poklicne poti, zato bodo svoje kreacije na modni pisti že tradicionalno predstavili študetje Naravoslovnotehniške fakultete, smeri oblikovanje tekstilij in oblačil. Na zadnjem Tednu mode je strokovno žirijo, ki je ocenjevala kreacije oblikovalskega podmladka Fakultete za dizajn, prepričala Ivana Geljić. Za nagrado bo svojo novo kolekcijo predstavila na samostojni modni reviji. Kot je že običajno, bo živahno tudi dogajanje izven prizorišča, saj ekipa LJFW pripravlja zanimive spremljevalne dogodke.

Pri Fordu, ki z LJFW po jesenski ediciji sodeluje drugič, smo se znova odločili finančno podpreti kolekcijo Maje Štamol, saj odseva Fordove lastnosti kakovostnih materialov in izdelave, elegance, udobja, zanesljivosti. Tako Majine kreacije, kot Fordova vozila, koristijo osebe, ki vedo, kaj želijo, ki so modno ozaveščeni in ki si znajo privoščiti življenje, kar se prepleta v Majini kolekciji Fashion & sweets.

Majo Štamol, ki velja za priznano ime v slovenskem modnem oblikovanju, odlikuje uveljavljen in priljubljen stil, ima jasno vizijo in ve, kaj hoče v življenju. Takšna je tudi sedma generacija Fieste: sodobna, z občutkom za stil, aktivna, strastna, urbana in elegantna dama srednjih let. Lastnik nove Fieste nosi tudi kose Majine kolekcije, ki so primerni za različne vsakodnevne stile, življenjski slog in starostne skupine.


Želite obiskati LJFW driven by Ford?

Izpolnite prijavnico in sodelujte v žrebanju za vstopnice LJFW (vstopnica velja za 2 osebi).

Prijave so zaključene


Naj se modna avantura nikoli ne konča


Obiskovalci LJFW lahko na prizorišču izpolnite prijavo ter se potegujete za obisk beograjskega tedna mode med 20. in 23. aprilom.

Splošne pogoje nagradne igre 'S FORD FIESTO NA BGFW 2018' si lahko preberete TUKAJ>>


Nagrajenka, ki se bo med 20. in 23. aprilom udeležila BGFW je Klavdija Rupar.

Bookmark & Share