Avtomobil, ki ga boste z veseljem vozili

Kombinacija dovršenega dizajna karoserije, naprednega sistema krmiljenja in natančno umerjene vozne dinamike prispeva k temu, da boste za volanom Transita Courier uživali. Vrhunske tehnologije skrbijo tudi za varnejšo vožnjo in vam poenostavljajo življenje, medtem ko drugi sistemi zagotavljajo kar najmanjšo porabo goriva. Če temu dodate izvrstno vodljivost, značilno za male avtomobile, ste morda pravkar našli popolno gospodarsko vozilo za svoj posel.


 • Vozna tehnologija

  Vrsta naprednih tehnologij, ki so vgrajene serijsko ali so na voljo kot dodatna oprema, poskrbi, da je vaš delovni dan lažji, produktivnejši in manj stresen. Med njimi jih več tudi varuje tako vas kot vašo dragoceno naložbo: vaš avto.

  Ford SYNC. Napredna prostoročna tehnologija

  Ford SYNC vam omogoča, da upravljate svojo glasbo ter opravljate
  in sprejemate klice na svojem mobilnem telefonu prek preprostih, neposrednih glasovnih ukazov. Na primer, če je "dom" v vašem telefonu naveden kot stik, morate reči samo: "Pokliči dom" in sistem bo samodejno poklical številko. Za predvajanje pesmi z USB-ključa ali predvajalnika MP3/iPod® oz. pretakanje glasbe z mobilnega telefona, ki podpira Bluetooth, lahko uporabljate glasovne ukaze. Sistem vam lahko celo prebere vaša besedilna sporočila. Ford SYNC je na voljo v angleškem, nemškem, francoskem in italijanskem jeziku.

  * Besedna oznaka in logotipi Bluetooth® so uporabljeni z dovoljenjem in so v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc.; vse tovrstne oznake, ki jih podaja podjetje Ford Motor Company Limited in njegove povezane družbe, so uporabljene v skladu z licenčnimi pogoji. Druge blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih zadevnih lastnikov.

  Lažja vzvratna vožnja

  Stebrički, smetnjaki, nizki zidovi ... Kamera za vzvratno vožnjo prikaže vse, kar se nahaja za vami, na zaslonu, ki je vgrajen v sredinsko konzolo, in se samodejno vklopi, ko izberete vzvratno prestavo. Sistem prikaže tudi navidezne črte, da vam pomaga parkirati v še tako tesne parkirne prostore.

  Tipala, zaradi katerih parkiranje ne bo več stresno

  Tipala za zaznavanje razdalje pri parkiranju vam pomagajo oceniti razdaljo med vašim vozilom in vsakršno oviro za vami. Ko tipala zaznajo oviro, vklopijo zvočno opozorilo, ki s približevanjem oviri vse intenzivneje piska.

  Manj utrujajoče vožnje, varčnejša potovanja

  Tempomat skupaj s prilagodljivim sistemom za omejitev hitrosti ohranja vaš kombi znotraj izbrane prednastavljene omejitve hitrosti. Poleg tega, da vam pomaga prihraniti gorivo, lahko ta sistem zmanjša verjetnost, da boste prekoračili omejitev hitrosti. Tempomat vam seveda tudi omogoča, da nastavite hitrost, ki jo nato ohranja za bolj sproščeno vožnjo na dolgih potovanjih po avtocesti.

 • Udobje in praktičnost

  Z združitvijo pametnega, sodobnega dizajna in tehnologij, ki so namenjene izpolnjevanju vaših potreb, je Transit Courier tako varčno gospodarsko vozilo kot tudi praktična, udobna pisarna na kolesih.

  Varen dom za vse vaše naprave

  Podstavek MyFord je zasnovan za satelitsko navigacijo, pametni telefon in predvajalnik MP3 ter opremljen s priključkom USB.

  Pametno in varno shranjevanje

  Vaš avto je poln pametnih odlagalnih prostorov, kot vsak dober delovni prostor. Sredinska konzola vključuje prostor za mape v velikosti A4, da so lahko vedno pri roki. Dodatno varnost ponuja predal pod sedežem, v katerega lahko varno spravite prenosni računalnik in ga skrijete pred pogledi. Tudi plošče sprednjih vrat prispevajo k odličnemu izkoristku prostora, saj ponujajo držalo za 1,5- in 0,6-litrsko steklenico, kot tudi uporabno držalo za kovance na voznikovi strani.

  Udoben skozi vse leto

  Hladna jutra, vroči poletni dnevi ... vaš avto bo vedno ponujal prijetno delovno okolje. Z elektronsko klimatsko napravo s samodejnim uravnavanjem temperature (EATC), ki je na voljo kot dodatna oprema, le izberete želeno temperaturo notranjosti avtomobila, sistem pa jo nato vzdržuje s pomočjo napredne klimatizacije. Kot dodatna oprema so na voljo tudi ogrevane sedežne blazine za oba sprednja sedeža.

  Polica, s katero lažje ohranjate urejenost svojega kombija

  Polica za odlaganje nad voznikom in sovoznikom izkoristi sicer neizkoriščen prostor, tako da lahko ohranite kabino urejeno, stvari pa so še vedno na dosegu roke.

  Brisalci, ki se samodejno prilagajajo dežju

  Brisalci s tipali za dež se vključijo v trenutku, ko na vetrobranskem steklu zaznajo vlago, nato pa prilagajajo svojo hitrost, da uspejo obrisati vse, kar prinese trenutno vreme. Izbirate lahko med šestimi različnimi stopnjami občutljivosti, s katerimi določite, koliko vlage se mora nabrati, preden se brisalci sprožijo. Brisalci s tipali za dež so na voljo kot dodatna oprema v kompletu s samodejnimi žarometi (več o tem spodaj).

  Volanski drog, ki se prilagaja vašim potrebam

  Volanski drog je možno zlahka prilagoditi po višini in globini, tako da boste lažje našli svoj idealen, najudobnejši vozni položaj.

  Vaš avto: vaša pisarna

  Transit Courier ima vgrajeno funkcijo mobilne povezljivosti, tako da poslov še nikoli ni bilo lažje opravljati od koder koli. Kabina je zasnovana tako, da vam pomaga ohranjati stvari na dosegu roke. Na voljo imate eno ali dve 12-voltni vtičnici, vhod AUX in USB ter držala za kozarce, prostor za prenosnik ali mape A4 in predal za shranjevanje pod sedežem.

  Žarometi, ki se vključijo samodejno, ko je to potrebno

  Transit Courier ima tipala, ki zaznajo zmanjšanje jakosti svetlobe ali nenadno spremembo svetlobnih pogojev. Na primer, če zapeljete v predor. Žarometi se posledično samodejno vklopijo, tako da je vožnja preprostejša in varnejša. Samodejni žarometi so na voljo kot dodatna oprema v kompletu z brisalci s tipali za dež.

  Popolna zvočna spremljava za vsako vožnjo

  Na voljo je osem avtomobilskih sistemov za razvedrilo (ICE) in vsi so opremljeni z radiem AM/FM ter priključkom USB/AUX, zato nikoli ne boste prikrajšani za glasbo, novice ali najnovejše potovalne informacije. Sprednji zvočniki imajo ločene visokotonce in nizkotonce pri vseh avtomobilskih sistemih za razvedrilo, razen pri sistemu ICE, ki ima samo nizko nameščen radio (paketa 1 in 2). Visokotonski zvočniki so vgrajeni v A-steber za vrhunsko kakovost zvoka.

  Hitro očistite svoje vetrobransko steklo s funkcijo Quickclear

  Ta pametna funkcija je zasnovana, da vas v ledenih jutrih spravi hitreje na pot. Preprosto pritisnite gumb in sistem bo odmrznil ali odrosil steklo v nekaj sekundah, celo pri temperaturah pod ničlo.

  Fordov sistem Easy-Fuel za preprečevanje dolivanja napačnega goriva

  Zahvaljujoč temu sistemu, je v vaš kombi praktično nemogoče doliti napačno gorivo, saj se napačna polnilna pištola preprosto ne bo prilegala. In ker je sistem Easy-Fuel brez čepa, ste z umazanimi čepi posode za gorivo opravili za vedno.

Bookmark & Share