Praktičen, trpežen in z nizkimi skupnimi stroški

Kljub kompaktnosti omogoča 2,3 kubičnega metra velik tovorni prostor 10 % več tovorne prostornine kot druga vozila istega razreda. Za standardno polno pregrado je prostor za evropaleto in kar 660 kg tovora. Domiselne funkcije pomagajo zavarovati vaš tovor in vozilo pred napornim delovnikom. Ker je avto izdelan v skladu s strogimi standardi za komercialna vozila, ni samo narejen za dolgotrajno uporabo, ampak tudi za nižje stroške lastništva.

 • Uporabnost

  Produktiven avto je donosen avto. Zato je Transit Courier zasnovan tako, da kar najbolj poveča razpoložljiv tovorni prostor. Če izberete možnost z zložljivo pregrado in zložljivim sopotnikovim sedežem, boste lahko vodilno dolžino tovornega prostora v razredu, tj. 1,62 m, povečali na 2,59 m. Naložili boste lahko daljše predmete, kot so lestve, cevi ali deske, in jih varno hranili v notranjosti. Avto je zasnovan tako, da je natovarjanje in raztovarjanje tudi kar se da varno in preprosto.

  Prostor za dolge predmete s pregrado z zložljivo mrežo

  Pregrada z zložljivo mrežo omogoča prevoz tovora dolžine do 2,59 m, vendar tudi varuje voznika pred tovorom, ki je naslonjen na zloženi sovoznikov sedež. Funkcija je na voljo pri izvedenkah Van in pri zložljivem sovoznikovem sedežu.

  Pritrdilne točke za zaščito vašega tovora

  Pritrdilne točke za tovor, ki so nameščene na stranski steni, pomagajo nakladalno površino ohranjati prosto in so skladne s standardoma DIN ter ISO. Tudi ob straneh se na višini pasu in ramen nahajajo pritrdišča in vsako od teh ima nosilnost 30 kg.

  Zaščita za lažje čiščenje v kabini in tovornem prostoru

  S pomočjo gumijastih tal lažje vzdržujete čistočo v kabini, čvrsta podloga za tovor lahko zaščiti vašo nakladalno površino in vaš kombi pred udarci in praskami vsakodnevnega delovnika.

  Bolj osvetljen tovorni prostor za varnejše in lažje natovarjanje

  Luči v tovornem prostoru so del serijske opreme. Po potrebi lahko tudi izberete možnost izjemno svetle LED-osvetljave.

 • Stroški lastništva

  Dodobra premišljen dizajn pomaga zmanjšati stroške. Večdelni zadnji odbijač, stranska zaščita karoserije in premišljeno postavljene sprednje in zadnje luči, na primer, preprečujejo ali kar najbolj zmanjšujejo škodo zaradi nezgod. To pomeni manjšo izgubo časa in denarja za popravila, nižje pa so lahko tudi vaše zavarovalne premije. Deli in komponente so visokotehnološki, kakovostni in vzdržljivi, izdelani, da pomagajo zmanjšati čas nedelovanja in izgubo denarja, saj so intervali med servisi daljši.

  Temeljito preizkušeni

  Vsi materiali v kabini so bili temeljito preizkušeni, da lahko zagotavljajo maksimalno trpežnost. Manj obrabe pomeni, da bo vozilo dlje obdržalo svoj uglajeni profesionalni videz, s čimer se ohranja tudi njegova vrednost za nadaljnjo prodajo.

  Večdelni odbijač olajša popravila

  V nasprotju z drugimi kombiji v tem razredu, pri Transitu Courier ni treba zamenjati celotnega odbijača, če je na enem koncu vdolbina. Domiselni tridelni dizajn namreč omogoča zamenjavo posameznih delov, kar zmanjša stroške popravila.

  Dolgi intervali med servisi za manj odsotnosti s ceste

  Vsi deli in vse komponente Transita Courier so zasnovani za maksimalno trpežnost in vzdržijo dlje brez vzdrževanja. Zato so servisni intervali postavljeni na vsakih 30.000 km ali 1 leto.

  Specialistična podpora v Fordovih centrih za poslovne uporabnike

  Fordovi centri za poslovne uporabnike vam bodo vedno v pomoč, najsi imate v lasti eno samo vozilo ali upravljate vozni park. Ti specialistični centri zaposlujejo predane prodajne strokovnjake in usposobljene tehnike ter imajo na razpolago vrsto najnovejših vozil, da jih lahko preizkusite. Opremljeni so tudi za vzdrževanje Fordovih gospodarskih vozil in zagotavljajo hiter servis brez zapletov, kakršnega potrebujete.

Bookmark & Share