Videz avtomobila in učinkovitost furgona

Novi Transit Courier se ponaša z ravnjo sodobnega oblikovanja in avtomobilskega udobja, ki je v tako praktičnem in učinkovitem gospodarskem vozilu morda ne bi pričakovali.


 • Zunanjost

  Zunanjost furgona je tako praktično izdelana kot elegantno zasnovana. Aerodinamična oblika karoserije, na primer, Transitu Courier zagotavlja sodoben videz, izboljšuje pa tudi njegovo aerodinamičnost, s čimer prispeva k najučinkovitejši porabi. Izjemne visokotehnološke luči zagotavljajo boljšo vidljivost ter so spredaj in zadaj dobro zaščitene s prenovljeno obliko odbijača. Zaobljeni sprednji vogali prispevajo k manj pogostim udarcem in praskam v tesnih prostorih.


  Udobje kot v osebnem avtomobilu
  Sodobna oblika
  Vpadljiv, aerodinamičen dizajn

  Preprosto vodljiv v tesnih prostorih

  Trpežen, praktičen in zanesljiv

 • Notranjost

  Izredno kakovostna notranjost, ki je izdelana za udobje in primerljiva z notranjostjo avtomobila, je še vedno izjemno praktična in trpežna, kot bi pri gospodarskem vozilu tudi pričakovali. Sedeži so vzdržljivi in ergonomično oblikovani, da bi vam nudili kar najboljšo oporo. Tudi njihov položaj je zasnovan tako, da imate vse upravljalne elemente in odlagalni prostor pri roki, vključno z namenskim podstavkom MyFord na armaturni plošči, na katerega lahko varno odložite svoj mobilni telefon, predvajalnik MP3 ali satelitsko navigacijo.

  Svetla, zračna in prostorna kabina
  Podstavek MyFord za vse vaše naprave


  Prostoročna tehnologija Ford SYNC

 • Barve

  Izbrana je bila vrsta sodobnih barv zunanjosti, ki pomaga ustvariti pozitiven vtis o vašem podjetju in zagotavlja ustrezno ozadje za kakršenkoli napis, ki ga boste pozneje dodali.
  Frozen White  Blazer Blue  Race Red

  Moondust Silver

  Deep Impact Blue

  Tectonic Silver

  Panther black

  Magnetic

  Iceberg
Bookmark & Share