Praktičen, delaven, nezahteven za vzdrževanje

Transit Connect ponuja prilagodljiv tovorni prostor s prostornino do 3,7 m3 (4,4 m3 ob uporabi prilagodljivega sprednjega tovornega prostora) in nosilnost do 1000 kg. Domiselne in uporabne funkcije pomagajo zavarovati vaš tovor in vaše vozilo pred napori delovnika. Ker je kombi izdelan v skladu s strogimi standardi za komercialna vozila, ni samo narejen za dolgotrajno uporabo, ampak tudi za nižje stroške lastništva. Mnoge lastnosti in tehnologije so na voljo tako v izvedenki L1 (kratka medosna razdalja) kot L2 (dolga medosna razdalja), praktične razlike pa lahko preverite v razdelku Izvedenke

 • Uporabnost
  Produktiven kombi je donosen kombi. Transit Connect je bil izdelan, da kar se da poveča razpoložljiv tovorni prostor in dolžino tovora (do 2,15 m s pregrado v modelu L2). Domiselna pregrada z odprtino za tovor vam omogoča, da v svoj kombi s kratko medosno razdaljo (L1) naložite predmete z dolžino do 3 m, v model z dolgo medosno razdaljo (L2) pa do 3,4 m. Kombi je zasnovan tako, da je natovarjanje in raztovarjanje tudi kar se da varno in preprosto.


  Prostor za dolge predmete s pregrado z odprtino za tovor

  Domiselna pregrada z odprtino za tovor, ki je na voljo na vseh različicah dostavnega vozila z dvodelno sprednjo klopjo, vam omogoča, da v dostavnem vozilu s kratko medosno razdaljo (L1) prevažate predmete z dolžino do 3 m, v modelu z dolgo medosno razdaljo (L2) pa do 3,4 m. Pregrada ima na dnu dvižno loputo, skozi katero lahko potisnete dolge predmete v prostor za shranjevanje pod sovoznikovim sedežem. Za pregrado je dovolj prostora za dve evropaleti (v L1) ali plošče materiala velikosti 2,4m x 1,2m (v L2).

  Sedaj lahko v kabini sedijo trije

  Transit Connect je na voljo z dvodelno sprednjo klopjo, ki omogoča, da v kombiju sedijo do trije ljudje. Srednji sedež lahko zložite in tako dobite priročno ravno površino za pisanje ali prenosnik ali pa ga dvignete, pri čemer se razkrije uporaben prostor za shranjevanje.

  Pritrdilne točke za zaščito vašega tovora

  Pritrdilne točke za tovor, ki so nameščene na stranski steni, pomagajo
  nakladalno površino ohranjati prosto in so skladne s standardoma DIN in ISO. Tudi ob straneh se na višini pasu in ramen nahajajo pritrdišča in vsako od teh ima nosilnost 30 kg.

  Bolj osvetljen tovorni prostor za varnejše in lažje natovarjanje

  Nove luči v tovornem prostoru so dvakrat svetlejše od prejšnjih modelov in so del serijske opreme. Po potrebi lahko tudi izberete možnost izjemno svetle
  LED-osvetljave.

  Zaščita za lažje čiščenje v kabini in tovornem prostoru

  S pomočjo gumijastih tal lažje vzdržujete čistočo v kabini, čvrsta podloga za tovor lahko zaščiti vašo nakladalno površino, obloge na straneh tovornega prostora pa lahko pomagajo ščititi vaš kombi pred udarci in praskami vsakodnevnega delovnega življenja. • Stroški lastništva

  Dolgi intervali med servisi za manj odsotnosti s ceste

  Vsak del in komponenta povsem novega Transita Connect je izdelana, da
  poveča trpežnost in vzdrži dlje brez vzdrževanja. Zato so servisni intervali postavljeni na vsakih 30.000 km ali 1 leto.

  Dolga garancija proti prerjavenju za dodatno zagotovilo

  Kot merilo kakovosti izdelave kombija ima povsem novi Transit Connect
  serijsko 12-letno garancijo proti prerjavenju.

Bookmark & Share