FORD TOURNEO CUSTOM

Tourneo Custom pod privlačno novo zunanjostjo združuje vse najboljše lastnosti Fordovih potniških kombijev, ki so še dodatno izboljšane, tako da ponujajo obilo prostora in udobja za do devet ljudi.

Razkošna notranjost je opremljena z domislenimi prilagodljivimi zadnjimi sedeži, ki imajo več kot 30 različnih možnih razporeditev, kar vam zagotavlja vso potrebno vsestranskost. Vozilo je opremljeno z najnaprednejšimi funkcijami, kot je Fordov multimedijski sistem SYNC z glasovnim upravljanjem in povezavo z MP3 ter telefonom. Del sistema SYNC je funkcija za Pomoč v sili, ki vam celo pomaga poklicati službo za ukrepanje ob nesrečah, v primeru, da ste udeleženi v nesreči. Z aerodinamičnim dizajnom ter vrsto varčnih motorjev in tehnologij za nižjo porabo, kot je sistem Start/Stop, je vozilo eno najvarčnejših v svojem razredu.

Tourneo Custom ima izjemno nizke stroške lastništva tako za poslovno uporabo kot za varen, razkošen način prevažanja družine, prijateljev in vseh njihovih stvari. Za še več prtljažnega prostora lahko izberete tudi različico z dolgo medosno razdaljo. Izvedite več o Tourneu Customu – o vozni izkušnji, ki jo nudi, njegovi zmogljivosti in učinkovitosti, uporabnosti in stroških, varnosti, zaščiti in dizajnu.

Bookmark & Share