Praktičen slog

Na dizajn Tournea Courierja so vplivali štirje ključni cilji: ponuditi vse praktične prednosti vozila za prevoz oseb, poskrbeti za udobje in varnost vas in vaših sopotnikov, vključiti samo najuporabnejše tehnologije in zagotoviti cenovno dostopen nakup in uporabo vozila.


 • Zunanjost

  Na videz Tournea Courier je vplivalo veliko več kot samo slog. Aerodinamična oblika karoserije, na primer, avtomobilu zagotavlja sodoben videz, obenem pa izboljšuje njegovo aerodinamičnost, s čimer prispeva k najučinkovitejši porabi. Od visokotehnoloških luči do vrat s širokim odpiranjem – vsak vidik tega pametnega vozila je zasnovan tako, da je v enaki meri praktično in odličnega videza.


  Kompaktno, elegantno in varčno z gorivom
  Prilagodljiv prostor za največ pet oseb Drsna vrata za preprost dostop Preprosta organizacija prtljage
 • Notranjost

  Notranjost je udobna in odlično izdelana, trpežna in prostorna – namenjena prav polno zasedenemu življenju. Sedeži so ergonomsko zasnovani za maksimalno podporo in kot voznik imate vse upravljalne elemente in tehnologije na dosegu rok. Tudi vaši sopotniki bodo potovali prostorno in udobno, medtem ko nastavljivost sedežev ponuja številne možnosti za prevoz oseb, kovčkov, koles, zabojev, pohištva v škatlah ...  Tehnologija na dosegu rok
  Prostorna in udobna notranjost
  Pametno shranjevanje vsepovsod
 • Barve

  Vrsta sodobnih barv: katera je vaša najljubša?


  Blazer Blue

  Moondust Silver

  Tectonic Silver
  Frozen White


  Panther Black
  Race Red
  Deep Impact Blue

Bookmark & Share