Pregled

Želite praktičnost, prostor in varčno porabo. Želite tudi udobje, slog in tehnologijo. Toda ali je vse to moč dobiti v avtomobilu, ki ponuja cenovno dostopen nakup in uporabo?

Je, če gre za pametno vozilo za prevoz oseb: Tourneo Courier.

To kompaktno prostorno vozilo ponuja veliko prostora za glavo, noge in komolce za ljudi in udoben prevoz njihove prtljage. Z nastavljivimi sedeži lahko povečate notranjost, medtem ko domiselne odlagalne površine in pametne funkcije olajšajo organizacijo in shranjevanje vaših stvari. Med naprednimi tehnologijami je Ford SYNC z glasovnim upravljanjem, ki vam omogoča prostoročno telefoniranje.

Sistem vam lahko celo glasovno prebere vaša besedilna sporočila. Najsi izberete varčen 1,5- ali 1,6-litrski dizelski motor ali naš nagrajeni učinkoviti 1,0-litrski bencinski motor EcoBoost, vozili boste avtomobil z eno najvarčnejših porab goriva. Kompakten in eleganten, prilagodljiv in varčen, obenem pa tudi poln domiselnih značilnosti in tehnologij: novi Ford Tourneo Courier predstavlja vse, kar ste iskali v avtomobilu. Izvedite več o Tourneu Courier in odkrijte njegov dizajn, vozno izkušnjo, zmogljivost in varčnost, varnost in zaščito ter modele.

Bookmark & Share