Tourneo Connect - Edinstvena varnost s 5 zvezdicami

Tourneo Connect je drugačen tip vozila. Je pametno vozilo.

Pametno, ker je prilagodljiv: v Tourneu Connectu lahko sedi pet oseb, v Grand Tourneu Connectu pa kar sedem. Z več kot 16 sedežnimi kombinacijami lahko preprosto ustvarite prostor za vso potrebno prtljago in opremo.

Pametno, ker lahko uživate ob nagrajeni zmogljivosti ter izjemni varčnosti bencinskih in dizelskih motorjev. Tako na primer revolucionarni bencinski motor EcoBoost zagotavlja porabo do 8,0 l/100 km pri 1,6-litrskem motorju s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom s 150 KM, in do 5,6 l/100 km porabe pri 1,0-litrskem motorju s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom s 100 KM. Napredna možnost dizelskega motorja vam zagotavlja porabo 4,4 l/100 km.

In pametno, ker Tourneo Connect ponuja serijo izrednih tehnologij. Od sistema Ford SYNC in glasovnega upravljanja, ki vam omogoča prostoročno opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev s preprostimi glasovnimi ukazi, do sistema Active City Stop, ki vam z zaviranjem namesto vas pomaga, da se izognete naletu pri nizkih hitrostih.

Dodajte še mnoge druge funkcije in udobje, ki ga pričakujete od vrhunskega vozila, skupaj z dizajnom in trajno kakovostjo izdelave, in Tourneo Connect je lahko pametna izbira.


Bookmark & Share