Ford Ranger

Ford Ranger si je prislužil svoj sloves kot poltovornjak, ki lahko pride kamorkoli in zmore karkoli. Ranger želi utrditi ta sloves z nizom izboljšav na področju dizajna, zmogljivosti in tehnologije.


Preizkušena praktičnost je v skladu z izjemno zmogljivostjo in varčnostjo, vrsto neverjetnih tehnologij in naprednim slogom.

 • Izdelan za čvrstost  Z zmožnostjo prevažanja do 1.120 kg*, vleke do 3.500 kg** in bredenja po vodi z globino do 800 mm je Ranger več kot zmogljiv.

  To je vozilo, na katerega se lahko zanesete v najneprijaznejših okoljih, mu zaupate najtežja opravila in za katerega ne dvomite, da vam bo zagotovilo izjemno vozno izkušnjo vsak dan.

  * Največja bruto nosilnost je odvisna od izbranega modela in razpoložljivosti na tržišču.
  ** Pogon 4 x 4 s 160 KM/200 KM z vlečno osjo in zaviralnim priklopnikom


  Oglejte si>> Cenik Ford Ranger

  Oglejte si>> Katalog Ford Ranger

 • Napredne tehnologije

  Tehnologija z glasovnim upravljanjem in upravljanjem na dotik s sistemom Ford SYNC2, ki vključuje 8-palčni barvni zaslon. Prilagodljiv tempomat s sistemom za opozarjanje na možnost naleta, sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za opozarjanje voznika: vse to so pomembne funkcije, ki so na voljo na že dobro opremljenem vozilu.


  Izboljšave motorja in menjalnika, vključno z dodatki, kot so sistem Auto Stop Start in končna pogonska razmerja, in električni servoojačevalnik krmiljenja prispevajo k izjemno nizki porabi goriva od 6,5 l/100 km in izpustih CO2 v višini 171 g/km, s čimer je Ranger idealna izbira za posel in prosti čas, delo in igro.

Bookmark & Share