Ford Ranger

Ford Ranger si je prislužil svoj sloves najbolje prodajanega pick-upa v Evropi in Sloveniji kot poltovornjak, ki lahko pride kamorkoli in zmore karkoli. Ranger želi utrditi ta sloves z nizom izboljšav na področju dizajna, zmogljivosti in tehnologije.


Preizkušena praktičnost je v skladu z izjemno zmogljivostjo in varčnostjo, vrsto neverjetnih tehnologij in naprednim slogom.

 • +  Z zmožnostjo prevažanja do 1.120 kg*, vleke do 3.500 kg** in bredenja po vodi z globino do 800 mm je Ranger več kot zmogljiv.

  To je vozilo, na katerega se lahko zanesete v najneprijaznejših okoljih, mu zaupate najtežja opravila in za katerega ne dvomite, da vam bo zagotovilo izjemno vozno izkušnjo vsak dan.

  * Največja bruto nosilnost je odvisna od izbranega modela in razpoložljivosti na tržišču.
  ** Pogon 4 x 4 s 160 KM/200 KM z vlečno osjo in zaviralnim priklopnikom

  Napredne tehnologije

  Tehnologija z glasovnim upravljanjem in upravljanjem na dotik s sistemom Ford SYNC 3, ki vključuje 8-palčni barvni zaslon. Prilagodljiv tempomat s sistemom za opozarjanje na možnost naleta, sistem za ohranjanje voznega pasu in sistem za opozarjanje voznika: vse to so pomembne funkcije, ki so na voljo na že dobro opremljenem vozilu.


  Izboljšave motorja in menjalnika, vključno z dodatki, kot so sistem Auto Stop Start in končna pogonska razmerja, in električni servoojačevalnik krmiljenja prispevajo k izjemno nizki porabi goriva od 6,5 l/100 km in izpustih CO2 v višini 171 g/km, s čimer je Ranger idealna izbira za posel in prosti čas, delo in igro.


  Ranger Limited Black Edition

  Začnite avanturo z novim Ford Ranger Black Edition - vozilo, ki zagotovo ne bo ostalo neopaženo. Trdno in robustno zunanjost je nadgradila črna barva, ki zajema tako karoserijo kot detajle.

  Intenzivna črna barva karoserije, 17" 6-kraka Panther Black platišča iz lahke zlitine, cevni okvir za zaščito ob prevračanju ('Roll-bar') v črni barvi, vzdolžna strešna nosilca v črni barvi, maska motorja ter vstavki v sprednjem odbijaču v črni barvi, kljuke za odpiranje vrat ter pokrova vzvratnih ogledal v črni barvi, zadnji odbijač s stopnico v črni barvi, visokotrpežna proti zdrsna zaščitna obloga tovornega zaboja, obroba prednjih meglenk v črni barvi.

  Temna in privlačna notranjost nudi udobje ter užitek v vožnji: od volana do podstavkov, od armaturne plošče do sedežev, ki so popolnoma prekriti. Notranjost ima tudi nekaj impresivnih funkcij, vključno s Ford SYNC z ekranom na dotik, najsodobnejšim sistemom, ki vam omogoča upravljanje telefona, glasbe in navigacijskega sistema z dotikom ali glasovnimi ukazi. Paket pa vključuje tudi prednja tipala za pomoč pri parkiranju ter kamero za pomoč pri vzvratni vožnji.

  ford
  ford ford
  ford ford ford
Bookmark & Share