Tourneo Connect

Ford je nenehno v ospredju razvijanja inovativnih nagrajenih varnostnih funkcij in tehnologij. Slednje so se v Tourneu Connect izkazale tudi na testu varnosti Euro NCAP, na katerem je model s 5 sedeži prejel najvišjo oceno, 5 zvezdic.

O tem, da lahko zaščiti vas in vaše sopotnike, priča dejstvo, da je Tourneo Connect (model s 5 sedeži) prvi in edini avtomobil v svojem segmentu, ki je na testu varnosti Euro NCAP prejel oceno 5 zvezdic.

 • Tourneo Connect

  Akcijska ponudba

  Tourneo Connect Ambiente 1.5 TDCi 55 kW (75 KM), 5-stopenjski menjalnik z ABS z EBD,EBA,ESC s sistemom proti zdrsu pogonskih koles, sistemom za pomoč pri speljevanju v klanec, samodejnim vklopom utripanja opozorilinh luči ob naglem zaviranju, električno pomičnimi prenjimi stekli, zatemnjenimi stekli, vzvratnimi ogledali z izločevanjem mrtvega kota, potovalnim računalnikom, po višini in globini nastavljivim volanskim drogom, sistemom "Easy Fuel", .... je lahko vaš že za 16.910 €*:

  Cena po ceniku 16.910 €
  Popust - 4.800 €
  Akcijska cena 16.910 €*

  Grand Tourneo Connect Ambiente 1.5 TDCi 74 kW (100 KM), 5-stopenjski menjalnik z ABS z EBD,EBA,ESC s sistemom proti zdrsu pogonskih koles, sistemom za pomoč pri speljevanju v klanec, samodejnim vklopom utripanja opozorilinh luči ob naglem zaviranju, električno pomičnimi prenjimi stekli, zatemnjenimi stekli, vzvratnimi ogledali z izločevanjem mrtvega kota, potovalnim računalnikom, po višini in globini nastavljivim volanskim drogom, sistemom "Easy Fuel", .... že za 18.850 €*.

  Cena po ceniku 24.770 €
  Popust - 4.800 €
  Akcijska cena 18.850 €*
  • V primeru financiranja preko Ford Credita vam podarimo brezplačno letno vinjeto za leto 2017.

  *Cena ne vključuje stroškov transporta in priprave vozila.

  Želite izvedeti več?

 • Pogoji in določila

  Pogoji in določila

  1. Akcijska ponudba je na voljo pri pooblaščenih Fordovih trgovcih.
  2. Summit motors Ljubljana si pridržuje pravico, da akcije prekliče kadarkoli brez predhodnega obvestila.
  3. Za podrobnosti v zvezi s ponudbo se obrnite na pooblaščene Fordove trgovce.
  4. Za podrobnosti v zvezi s pogoji nakupa za pravne osebe se obrnite na pooblaščene Fordove trgovce.
  5. Slike vozil so simbolične.

Bookmark & Share